Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Konnyebb szulese volt annak,...

Konnyebb szulese volt annak, akinek eros a menstruacioja?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, csak erdekel. Tudom, hogy a szulesi fajdalom semmihez se hasonlithato, de erdekel. En mar volt hogy hanytam a menstruacios gorcstol, csak venykoteles fajdalomcsillapitoval tudok eletben maradni. Akinek hasonlo a havija, azoktol kerdezem, hogy hasonlitott a vajudas ezekhez a gorcsokhoz?
2018. szept. 15. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd, menzesz fájdalom nekem nem, de egy istenes görcsös hasmenés tőlem egyáltalán nem idegen. Én is a fájdalomtól hánytam sokszor. A 3 perces fájások voltak azon a szinten szülésnél, az utolsó 1-1,5 óra volt csak keményebb. (Egyébként hánytam vajúdás közben is.)
2018. szept. 15. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen

A vajúdás legvégéig nem volt rosszabb mint a mestruációs görcsöm

De A szülésem kifejezetten nehéznek szàmított...

A kitolási szakasz miatt.. Komplikációs volt... Mindezektől

független..

2018. szept. 15. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem olyan erős menstruációs görcseim voltak, hogy volt rá példa nem egyszer, hogy a mentő vitt kórházba. Nálam még a legerősebb, vényköteles fájdalomcsillapító tabletta sem volt elég, injekcióval éltem túl egész fiatal koromban a menstruációd. Első napján az iskolából emiatt mindig hiányoztam, ugyanis ágynak dőltem.

A szüléssel kapcsolatos fájdalmak még ettől is sokkal erősebbek voltak. Azt hittem, ki sem bírom.

2018. szept. 15. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Soha nem volt még menstruációs görcsöm, talán 1x mikor spontán kipukkant a petefészek cisztám, ehhez képest mindkét szülésem viszonylag könnyű volt.
2018. szept. 15. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, vényköteles baromi erős gyógyszerek, hányás, ájulás, 4-5 órás vergődés, szünetmentes görcsölés.

Na a szülésnél a legdurvább fájás picivel volt erősebb mint a legdurvább mensim, de ott volt szünet és nem hánytam, szédültem, ájultam. Egyszer volt, hogy picit rosszul éreztem magam, de az inkább az éhségtől volt, pár szem szőlőcukor és egy kis vîz segített.

Ja és szülés óta a mensim is jobb. Görcsölök elég erősen, de nem vagyok rosszul.

2018. szept. 15. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hányásig görcsöltem mensesek idején 15 éven keresztül. A fájások annál rosszabbak, fájdalmasabbak voltak. De a szünetek miatt elviselhetőbb volt, mint a mensesem során az állandó, felőrlő fájdalom. Nekem minden fájáscsúcsnál jött a hányinger, de hányás nem volt.
2018. szept. 17. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!