Konnyebb szulese volt annak, akinek eros a menstruacioja?
Igen
A vajúdás legvégéig nem volt rosszabb mint a mestruációs görcsöm
De A szülésem kifejezetten nehéznek szàmított...
A kitolási szakasz miatt.. Komplikációs volt... Mindezektől
független..
Nekem olyan erős menstruációs görcseim voltak, hogy volt rá példa nem egyszer, hogy a mentő vitt kórházba. Nálam még a legerősebb, vényköteles fájdalomcsillapító tabletta sem volt elég, injekcióval éltem túl egész fiatal koromban a menstruációd. Első napján az iskolából emiatt mindig hiányoztam, ugyanis ágynak dőltem.
A szüléssel kapcsolatos fájdalmak még ettől is sokkal erősebbek voltak. Azt hittem, ki sem bírom.
Én is ilyen voltam, vényköteles baromi erős gyógyszerek, hányás, ájulás, 4-5 órás vergődés, szünetmentes görcsölés.
Na a szülésnél a legdurvább fájás picivel volt erősebb mint a legdurvább mensim, de ott volt szünet és nem hánytam, szédültem, ájultam. Egyszer volt, hogy picit rosszul éreztem magam, de az inkább az éhségtől volt, pár szem szőlőcukor és egy kis vîz segített.
Ja és szülés óta a mensim is jobb. Görcsölök elég erősen, de nem vagyok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!