Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mennyből hozzátok ki a...

Ti mennyből hozzátok ki a kórházi csomagot?

Figyelt kérdés

Akárhogy is nézem még el kell mennem kínaiba venni papucsot amit oda szánok a babának zoknit harisnyát

Kkor mindent amit. Adrogériában kell megvenni

Plusz kórházban apacsomag

Sőt a legvégére marad a patika

És még kéne nasi is...

2018. szept. 11. 17:39
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*akkor mindent amit a drogériába kell megvenni egy kisebb vagyon tönn tízezer
2018. szept. 11. 17:40
 2/17 A kérdező kommentje:

*több

Bocs de a telom mindent elír amit nem szégyen

2018. szept. 11. 17:40
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
nem, mi a boltból vesszük.
2018. szept. 11. 17:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem számoltam.

Egyébként meg mindent vihetsz otthonról illetve nem csak a kórházban használhatod.

Pl: papucsból miért nem jó az otthonid? Csak van egy vízálló?

2018. szept. 11. 17:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutott összeszámolni. Háromszor szültem.
2018. szept. 11. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ötletem sincs mit akarsz több tízezerért venni..

Nekem mindig van itthon plussz sampon+tusfürdő+fogkrèm, így azokat betettem, az itthoni papucsomat raktam be induláskor. Amit plusszban kellett venni az a tena lady volt - nem emlékszem, talán 800ft körül lehetett.

Apás szüléshez a ruha nem emlékszem mennyi volt

2018. szept. 11. 18:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Betétet, intim mosakodót, fogkrémet, tusfürdőt, meg 2 bugyit vettem, minden mást itthonról vittem.

Ami meg a babának lett véve, azt otthon is ugyanúgy elhasználod (pelenka, törlőkendő), a ruhákat többször is ráadod, stb.

2018. szept. 11. 18:54
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Fogalmam sincs, de nem is kell ahhoz olyan sok mindent venni.

Harmadjara rakom ossze es azt hiszem, hogy csak betetet es par bugyit (amit nem sajnalok bealdozni az elso napokra, amig az eros verzes tart) vettem extraban. Minden mas, ami nekem kell (haloing/pizsama, torolkozo, papucs, pipere) van itthon, a babanak valo dolgokat amugy is meg kell venni (pelenka, krem, torlo, stb). Ruhat, hatisnyat sem csak azert veszed gondolom, hogy a korhazba vidd a babanak, amugy is kell neki venned. Felteve ha akarsz.

Azert a korhazos nasit meg kulon tetelnek venni meg mar foleg gaz...

Nem arrol van szo, hogy nem szamit a penz, de egy gyerek vallalasa mar addigra oriasi kiadassal jar, mire megszuletik es meg utana jon csak a java, minel nagyobbak, annal tobbe kerulnek. Tudom, mert a meglevo ketto nekem mar nem kicsi.

Ehhez kepest egy kis nasi, meg egy papucs nem olyan tetel, hogy egyaltalan emlitesre melto legyen...

2018. szept. 11. 19:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Hat szemely szerint jot röhögtem a telefonod elirasain.

En egy csomo szirszart osszevasaroltam amit aztan ide-oda pakolasztam/pakolaszok.

Ahol en szultem adtak a gyereknek ruhat, a sajatot is lehetett adni ra, de max a fotozasra kellett. Kellett pelenka, popsitorlo, papucs. Nekem pl nem kellett szoptatos melltartó meg hálóing sem. Sima pizsiben vtam meg spagettipantos trikoban. Papucs kellett ketto, mert ha császáros vagy, lehet nem adnak neked egy pacsit ha vizes papucsban csuszkalsz a korhazban. (bar sztem a huvelyi szules utan sem dicsernek meg ezert) mi betetet is kaptunk, de az hamar elfogyott, bella nevut /markajut kaptunk es az amugy jo is. Vettem eldobhato bugyit en arra meg ravettem a simát, az atombiztos volt ugy. Tusfurdo akarmi, de erdemes valami nem tul illatosat venni, en illatmenteset vettem. Amugy masom volt itthon. Nem szamoltam ossze de nem kell mindent megvenni amit leirnak.

2018. szept. 11. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:
2x szültem. A kórházi csomag minimális összeg volt a gyerekvállalás összköltségében.
2018. szept. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!