Mekkora vágást ejtettek gátmetszés során és hány öltéssel varrták össze? Esetleg azt is írd meg kérlek, hogy emellett volt-e szakadás, repedés kívül - belül?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 09:57
11/11 anonim válasza:
4. vagyok.
Bár adtak érzéstelenítést, eléggé fájt. Akkor mégsem ezzel foglalkoztam.
Az első babánál azon izgultam, hogy mi van vele, mert oxigént kapott, és elvitték inkubátorba, nem is láthattam, szóval kisebb bajom is nagyobb volt akkor a gátamnál.
A másodiknál meg tudtam, hogy nem nagy ügy, és irtóra örültem a babámnak, akit akkor vittek el lecsutakolni és öltöztetni, mert előtte rajtam feküdt. AZ akkora élmény volt, hogy az öltések nem számítottak.
Nekem otthon sokkal nehezebb volt, hogy teltek a hónapok, és még mindig nagyon fájt, akkoriban sokszor kiakadtam ezen. Mindig az "mentett meg", hogy ránéztem a lányomra, és azt mondhattam: megérte! :o)
De ha sikerül a gátvédelem, akkor jobb ennek elébe menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!