Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babànâl, ha van szabad...

Első babànâl, ha van szabad hely, nagyon meredek egyàgyas szobàt kèrni?

Figyelt kérdés
Nappal egèsz nap bent lehet a pàrom, ès a csalàd is bejöhet, de akkor èjjel egyedül lennèk a picivel tapasztalat nelkül. A kèt ès többâgyas szobàba làtogató nem jöhet be. Csak a babàt lehet kivinni az erre kijelölt terembe. Inkàbb az egyàgyasat szeretnèm, hogy együtt lehessünk, de picit fèlek az èjszakàtól, mi lesz, ha valamit nem tudok, ès ott leszek egyedül, tapasztalat nèlkül. Mit gondoltok?

2018. szept. 5. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

Nekem 2 ágyas volt, jó volt valakihez szólni, együtt nevetgélni és tapasztalatot szerezni. Ha egyikünk mosdóba ment, a másik figyelt a babájára.

A mai napi barátok vagyunk a szobatársammal és összejárunk.

Egyébként félelmetes hogy (tisztelet a kivételnek) minden fórumon mit összehisztiznek a kismamák ezen a 3-4 éjszakán...kisgyerekek simán jobban viselik a 2-3 hetes kórházi tartózkodásokat is, bátran, mosolyogva, barátkozva, sok felnőtt nő aki ráadásul anya lesz, olyan nyámnyila királylányhisztit ver be hogy jaj nem fogja kibírni VIP és a párja nélkül, hogy szégyen.

2018. szept. 6. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Én 2 ágyasban voltam az első babával, bár 3 napot egyedül mert nem kaptam szobatársat. Nagggyyon jó volt így, párom be tudott jönni,igaz a nővérek nem nézték jó szemmel,de legalább nem kellett kint görnyednem a folyosón.

Most úton a második, mindenképp 1 ágyasba szeretnék menni, hogy tutira egyedül legyek megint azon a pár napon, és bárki bejöhessen.

2018. szept. 6. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Én egyágyasat szerettem volna de pont teltház volt a csecsemős osztályon így 4 ágyasba kerültünk. Csalódott voltam de a szobatársaim nagyon kedvesek voltak. Nekünk teljesen problémamentes volt a bentlét, sosem kérdeztem a csecsemősöket, igazából egy ágyasban is ellettünk volna mert én pelenkázni tudtam a baba meg ügyesen szopizott. Engem feszélyezett hogy a kislányom sírása zavart másokat. Azért ne éld bele magad az egy ágyasba mert szerencse kérdése és én nagyon szomorú lettem hogy nem kaptuk meg de sajnos ez van, a második már magánban születik ott tuti lesz az egy ágyas.
2018. szept. 6. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Sikerült VIP szobát foglalni külön fürdőszobával, be is kerültem, nagyon jó döntés volt. Nyugalom volt, a csaladtagok akkor jöttek, amikor akartak, így nem éreztem magam egyedül. A baba gondozadatol pedig ne tarts, rögtön belejossz.
2018. szept. 6. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Azok utan hogy en egy 6 agyasban voltam mert nem volt szabad hely az egy agyasokban, biztos a privat szobat valasztanam. Nem azert mert nappal bejohet akarki.. Azert mert ugy ereztem magam, mint egy elohalott a harmadik napra es nem az en dragam miatt, hanem mert ha egy sirt jott a 6sir. Szerintem fortelmes a 2 de max 3 agyasnal nagyobb szoba.
2018. szept. 6. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérj, van módod rá.
2018. szept. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!