Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Margitkórházban egyágyas...

Margitkórházban egyágyas szoba? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Interneten sajnos nem találtam róla sok infót, tapasztalatok, vélemények akik egyágyasba voltak?

Az érdekelne, hogy foglalni kell-e, mennyibe kerül /éjszaka, oda jöhetnek be látogatók?

Köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 16. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

12 ezer ft volt (lassan 2 éve):)

Nem hiszem, hogy azóta változott volna.

Nem tudod foglalni,akkor lesz a tiéd ha pont üres vagy épp mennek el!

Én pl pénteken szültem. Aznap még nem vehettem igénybe mert voltak benne,de anyuka másnap ment el délelött és így megkaphattam,déltől hétfő délig az enyém volt.És így megy amikor én távozok jön egy új anyuka aki igénybe veheti:)

Mehetnek be látogatók igen! De amikor én szültem egyszerre csak 2 látogató jöhetett be:) Nem egy nap,csak egyszerre:)

U.i: Imádtam! Jól éreztem magam a kórházban és szuper volt a vip szoba:) Kellemes jó emlék:)

2016. okt. 16. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia

12 ezer ft volt (lassan 2 éve):)

Nem hiszem, hogy azóta változott volna.

Nem tudod foglalni,akkor lesz a tiéd ha pont üres vagy épp mennek el!

Én pl pénteken szültem. Aznap még nem vehettem igénybe mert voltak benne,de anyuka másnap ment el délelött és így megkaphattam,déltől hétfő délig az enyém volt.És így megy amikor én távozok jön egy új anyuka aki igénybe veheti:)

Mehetnek be látogatók igen! De amikor én szültem egyszerre csak 2 látogató jöhetett be:) Nem egy nap,csak egyszerre:)

U.i: Imádtam! Jól éreztem magam a kórházban és szuper volt a vip szoba:) Kellemes jó emlék:)

2016. okt. 28. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!