Rooming in eseten mit vigyek a korhazba?
Leirnatok kerlek nektek mire volt szukseg vagy mire nem,esetleg mi lett volna jo ha van?
Keszitem a kis csomagot es nem tudom,pl torolkozo a picinek kell? Ruhat ilyen esetben is adnak a bentlet alatt vagy vigyek neki?
Koszonom elore is a valaszokat :)
Kórházfüggő.
Nekünk csak popsitörlő és krém kellett.
Tényleg kórház függő.
Kérdezz utána ahol szülni fogsz!
Mivel kórházfüggő ezért totál felesleges leírkálni ki mit vitt. Én a Jánosban szültem, ott a kórház honlapján ott van egyértelmű lista hogy mi kell.
(valamiért soha nem jut eszébe ez a kismamáknak mert heti szinten van ez a kérdés)
Kedves utolso en ugy gondolom azert van ez az oldal,hogy ha akarok kerdezni kerdezzek. Valaszolni azonban nem muszaj 😉
Pl a manikur keszlet eszembe sem jutott de jol johet es nem hiszem,hogy barmelyik korhaz listazna.
Mindegy is koszi a valaszokat,nyilvan meg fogom kerdezni a korhazban is csak egy alap csomagot gondoltam osszepakolok 😄
Melyik kórház?
Szt.Imrében
Pelenka, popsitörlő, popsikrem.
Ruhát jobb azeretik adni
Nedves wcpapír. Kellemesebb alkalom adtán, mint a sima.
Papírtörlő, mert nem akartam, hogy a törölközőm legyen véres zuhany után.
Szilvalé, hogy könnyen beinduljon az emésztés.
Tatabanyai :)
Kozben mondtak,hogy a picinek nem kell bevinni csak pelust meg popsi kremet,torlo kendot,mert nem szeretik ha kinti ruhaban van a gyerek a bacik miatt...bar akkor nem ertem pelenkat miert nekem kell vinni ha a sajat ruha bacis akkor a pelenka sem kevesbe na mindegy is 😄
Koszonom szepen a valaszokat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!