Hányas pelust/ruhát vigyek a kórházba?
Ti milyen pelust használtatok először? Azt mondta az orvosom hogy hatalmas baba lesz. Eddig egy csomag pamperst vettünk, a new born-t 2-5 kilo van rairva. Akkor elvileg az jo nem? Még ha 4,5 lesz akkor is...vagy nemtudom. (Első baba) Ruhat erdemes 56ost? Hallottam nagy babások egyből 62vel kezdenek...
Köszi a tippeket :-)
56-ost vigyél, meg a new bornos- pelust. Ha nagy lesz a baba, apuka vándoroljon be ahol vettétek a cuccot, és cseréltesse ki őket.
Mert egy 4 kg-os gyerekre az 56-os cuccok kicsik lesznek.
Sok mindent mondanank az orvsosok persze lehet nagy baba lesz de azert ne vedd keszpenznek
Anyukamnak is mind a negyszer hogy huhh ez nagy baba lesz de persze normalis meretekkel szulettunk.
Szoval keszulj ugy hogy vigyel 56 os rucikat de azert tegyel be 62eset ha nagyobb lesz
Pelenka nekem a bella happy pelenka tokeletes
Mindent tud ami kell es nem eget rengetoen draga
Nekem is nagy babát jósolnak, de vettem több újszülött pelenkát, ahogy számoltam olyan 2 hétre elég összesen (ahogy hallom napi kb 7 pelus fogy az elején). Szerintem el tudjuk használni annyira csak nem lesz nagy.
Ruhát viszek 56 és 62 méretet is, bár itt csak arra kell hogy valamiben hazahozzuk.
Hacsak nem lesz óriási, jó lesz rá az 56-os. 4 kiló feletti babára is kényelmesen rá tudod adni, gondolom a hatalmas nem 6 kilós akar azért lenni. (Amit meg írtak a többiek is, hogy amit mondanak, az csak egy nagy sacc. Barátnőm "nagy" babája 2,8 lett... csók az orvosnak. :) )
El fogod tudni használni a pelenkát is, de ha még akarsz, akkor vegyél nyugodtan 2-es méretű újszülöttet. Nálunk a kórházban mikor elvitték időnként, akkor át is pelenkázták ugye, és nekik csak ilyen kettes méretű volt. Kicsit nagy volt rá, de nem volt zavaró, nem is folyt ki belőle semmi, szóval csak kinézetre nem volt tökéletes, de a célnak megfelelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!