37. Héten 2600 g-ra becsülték a babát. Többen mondták, hogy szerintük 3 kg körül lesz szuleteskor, hanyas és milyen markaju pelust vigyek a kórházba?
Egyáltalán kell vinned? Kórházat kérdezted már?
Nálunk adtak pelenkát. A méret pedig alkatfüggő. 3300 grammos lányomra rögtön a 2-es pelenkát adták a csecsemősök, mert jó combos volt.
A márkát szintén nektek kell kitapasztalni. Van aki esküszik pl.: a pampersre, mi utáltuk.
Bimbóvédő nekem sose kellett, de van, aki csak azzal tud. Előre felesleges.
Ez tényleg egyébi, kell kell tapasztalni. (nekünk pl. pont a Libero nem jött be, a Pampers meg igen). Egy kisebb csimagot vegyél az egyesbôl, és ha beválik, veszel nagy kiszerelést, ha nem, akkor próbálsz másikat.
Popsikenôcs ugyanez, ami mûködik egyik babánál, nem biztos, hogy a másiknál is. Én Bepanthent használtam 2 éve, mert a Sudocrem-Neogranormon-Bepanthen hármasból ez volt az egyetlen, amiben nem volt illatanyag, színezék és tartósítószer sem. Azóta változhatott, de nekünk bevált.
Bimbóvédô szerintem elôzetesen felesleges. A csecsemôsöktôl kérd meg, hogy mutassák meg a helyes mellretételt. Ha mégis kelleni fog, valaki elmegy neked ész vesz egyet.
Köszönöm
🙂
Nekem is 2700 grammra becsülték és azt mondták 3 kg körüli lesz, ez annyira bejött, hogy kereken 3000 grammal született 40 hétre. :) Meg volt hozzá 48 cm. Libero Newborn 1-ből vettem a nagy csomagosat, ez el is fogyott, meg még egy kisebb csomagot vettünk ezután. Aztán át is tértünk a 2-es méretre.
Bimbóvédő krémet vigyél be, jobb, ha van. A szilikonosat én csak akkor javaslom, ha befele fordul a mellbimbód.
Popsikenőcs kórházfüggő, nálunk kellett bevinni és igen, jó lesz a Bepanthen.
A Szent István kórházban nem adnak pelenkát!
Én liberot vittem be Newborn,1-est,3000 grammos kislányomnak pont jó volt!
Popsikremet szerintem mindenhol adnak,meg alkoholt a koldokcsonkhoz!
Mellbimbó krémet vigyél, szükség lesz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!