Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt más is, aki ennyire...

Van itt más is, aki ennyire túlzasba vitte az édességet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Amúgy is édesszájú voltam terhesség előtt, most viszont nagyon túlzasokba estem. Pl. megeszek simán egy üveg nutellát csak úgy naturba...vagy mondjuk ha az van itthon, akkor egy doboz jégkrémet egyedül...pluszba csokik, sütik, jöhet minden ami van. Nem számolom a kalóriákat, nem lettem cukros sem. Szénhidrátot sem vetem meg. Ha úgy van mekiztünk, pizzáztunk...Nemsokára szülök, 10 kilot híztam összvissz, azt mondják ez nem olyan durva terhesen ahhoz képest hogy sokszor elszaladt velem a ló.

Viszont van olyan ismerősöm, aki szerint a gyereknek semmi szüksége ezekre, és minek tápláltam őt ilyenekkel...meg a védőnőm szerint a gyümölcsből se lehetne nagyon enni a gyümölcscukor miatt, nemhogy édességeket...kb. azt mondta a terhességem elején hogy éljek zöldségen...na persze majd koplalok pont ilyenkor...:) A súlyom meg legyen az én problémam nem? Nekem kell majd leadni, nem nekik... Nem hiszem, hogy ettől baja lehetne a babanak, annyit tudok hogy nem lesz pici (36 hetesen mértek 3200 grammot, azóta még nőtt biztos, persze ez sem pontos adat) Én és a párom amúgy kis súllyal születtünk, szerintetek a táplalkozasom miatt kell 4 kilo körüli gyerekre számítanom? Másnál is volt hogy így evett es ezért nagy lett a baba, illetve megszólták, hogy ne egyen összevissza minden hülyeséget, de nem tudta megállni? Én úgy gondolom ami nekem jól esik az neki is. Talán épp ezért érzi jól magát odabent ennyire lassan 40 hetesen :) A cigit is letettem, egyáltalan nem is hianyzott es ezutan sem szeretnék sem szoptatas alatt, sem utána. LEhet ezzel pótoltam azt is. Ez ekkora bűn? Miert zavar másokat ennyire?

2018. aug. 28. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia.én sosem voltam édesszájú,de terhesen viszont csak az édességet kívántam.pl.:egy ültő helyemben megettemn2 tábla csokit,meg pár óra leforgása alatt képes voltam megenni egy egész gyümölcstortát.olyan is vot hogy párom hozott haza a cukrászdából 4 szelet tortát,abból egyszerre megettem 3 db-ot.és ez csak 3 példa volt.a cukrommal sose volt baj,a terhelésen sem.hízni sokat híztam.25 kilót.de 47 kilóval kezdtem a terhességet,és 72 kilóval mentem szülni,szóval nem voltam egy dagadt disznó.szülés után fél évvel ugyanúgy 47 kiló lettem mint amennyivel kezdtem,mindenfele fogyókúra meg torna nélkül fogytam vissza.
2018. aug. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!