Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Édesség függő lettem?Mióta...

Édesség függő lettem?Mióta szültem (4,5 hónapja)sok édességet kívánok enni.

Figyelt kérdés
Tudom nem szabadna, de pl.ebéd után mindég kell 1-2 szelet csoki most az ünnepek alatt meg a sok süti.... Terhesség alatt a terheléses cukrom egy kicsit magas volt ezért teljesen ki kelllett iktatni az édességet. Most szoptatok ezért is vigyáznom kellene. De naponta rámtör ez az ehetnék. Mit egyek helyette? a gyümi az nem olyan azt ne írjátok. Sajnos mérni nem tudom a cukorszintem mivel nincs v.cukormérőnk. Vagy csak akaraterő kérdése az egész?
2008. dec. 27. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem egy-két szelet csoki nem a világ. Ha igy is rendben van a cukrod és jól érzed magad akkor egyed. Majd szoptatás után lefogysz:-)
2008. dec. 27. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Remélem, kicsit megvígasztallak, ugyanis minden nap lecsúszik 1-2 szelet csoki vagy süti, holott én korábban nem szerettem az édességet.

7 hetes kislány anyukája (és szoptatom:))

2008. dec. 27. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsit magas volt a terheléses cukrom, én is kiiktattam az édességet, mégis 30 kilót híztam. Kislányom most 11 hónapos, mind lement, pedig amióta szültem állandóan édességet eszem. Ne aggódj! Ja és még mindig szinte CSAK szopik.
2008. dec. 27. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szoptatas anyukaknal ugy hallottam termeszetes (meg terheseknel is, en pl kimondottan utaltam a csokit, most meg minden nap eszek picit)

szerintem annyira azert nem durva, picit édesebb tőle a tejed is, és az jó a babának :D lehet, hogy nem igaz, de en mindig ugy meg tudom idealizalni a dolgokat :))

a lenyeg, hogy ne legyen lelkiismeret furdalasod, csak ismerj mértéket. mondd, hogy napi ennyi édesség, és tartsd magad hozzá. nagyon rossz, amikor az eves miatt lelkiismeretfurdalasa van valakinek :S

2008. dec. 27. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
3as a 11 hónapos babád csak szopik?
2018. aug. 28. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!