Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magzatvíz vagy mi ez?

Magzatvíz vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Párszor volt már az elmúlt 1-2 hétben, hogy pisilés után, ahogy felálltam és visszasétáltam a szobába elöntött valami vizes, bár én mindig is azt hittem csak hüvelyfolyás. Ma viszont elég sok jött, a combom is olyan lett, bugyit cseréltem, az is kicsit újra olyan lett azóta, de nem folyik folyamatosan. Mára vagyok kiírva. Tuti nem pisi - érzem, hogy a hüvelyemből jön, mint mensikor. Méhszájammal nem tudom mi a helyzet, nyákdugóval még nem találkoztam.
2018. aug. 24. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Második terhességem és nekem is vannak ilyen hirtelen jött folyas szeru nagyobb adagok. Ezek nem magzatviz fröccsök szerintem. Elsonel magzatviz szivargassal mentem be szülni. Meleg miatt és a több pihi miatt szerintem jobban összegyűlik és egyben távozik. Nálam legalábbis biztosan nem az. Nekem 1 Hetem van szülésig. Van h napi 2-3 fehernemu csere is van nálam, ha elcsuszik pl a tisztasági izzadás miatt, de egyszerűen nekem sokkal több van ilyenkor mint normál esetben. Mindkét terhességet így csinaltam végig. Magzatviz Sztem más és felismerhető. Allagra, szagát is más.
2018. aug. 25. 07:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem, eszem ágában sem volt elmenni orvoshoz, mivel írtam, hogy nem is gondoltam magzatvízre... mivel nm folyamatosan folyik és egész terhesség alatt bő folyásom volt..... csak tegnap gondoltam rá, mert viszonylag sok jött egyszerre.
2018. aug. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!