Nálatok, ismerősi körötökbe, környezetekbe volt, vagy történt, extrém szülés, gyors szülés, villám szülés?
Anyukám két szülése közül az első (én) fájdalommentes volt. Semmi fájdalmat nem érzett, csak az összehúzódásokat.
A másodiknák, hiába reménykedett, az már fájdalmas volt.
Első kettő 1,5 óra alatt volt meg, ebből a második lábtartással született, nem tudom a doki hogy ért be, előző nap még szabin volt.
A harmadikkal éjfélkor ébredtem otthon, hogy valami nem OK, elmentem WC-re, elfolyt a magzatvíz, fél 1 körül keltettem apát: a wc-n ülve kiabáltam, hogy indulni kéne. Negyedóra még tuti volt, míg összeszedtem magam, közben folyt a víz, valahogy lejutottam a 7. emeletről a kocsihoz, apuci 120-szal repesztett végig az Üllői úton, valahogy felráncigált a szülőszobáig, negyed kettőkor már megvolt a kiscsaj.
Családban nálunk ez megszokott, engem is anyám majdnem otthon szült meg, csak azn múlt, hogy édesapám megelégelte, hogy anyám percenként mászik át rajta az ágyon, hogy kimenjen pisilni és felkeltette nagymamámat. Ez hajnali fél 4 körül lehetett, én meg 4 órakor már megvoltam. Gyalog ment a kórházba, szerencsére nem volt messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!