Holnap 41 hetem töltöm és még mindig szulesnek semmi jele viszont már egY hete kórházban vagyok. Mikor döntenek úgy hogy megindítják?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 15:18
1/11 anonim válasza:
Ezt komolyan a netezőktől kérdezed és nem ott helyben az orvosodtól?! Minden orvosnak, korháznak más a protokollja. Az en dokim max. 3 nap vár. Van aki a 42. hetet kivárja.
2/11 A kérdező kommentje:
Ez egy tök jó válasz lett volna ha az első mondatot kihagyod mondjuk. Azért kösz.
2018. aug. 15. 15:42
3/11 anonim válasza:
Addig jó, amíg nem indítják, mindkettőtöknek. Türelem, pár nap múlva már babázni fogsz! 😊
4/11 anonim válasza:
Nekem pont a 41. héten indult be. 8-9 óra körül kezdődtek a fájások.
5/11 A kérdező kommentje:
Mekkora súllyal született? Csak azért érdekel mert mi az ultrahang vizsgálat alapján kisebbek vagyunk 3hettel. Kb most a sulyunkat 2900gr becsülték.
2018. aug. 15. 22:43
6/11 anonim válasza:
A SOTE 1-en az orvosom kivárta volna a betöltött 42 hetet, ha a baba szívhangjával minden rendben és velem is. Azt mondta, hogyha nem muszáj nem avatkozik bele a természetbe. Végül spontán indult 40+5-re. Miért fekszel benn? Nekünk 3500 g-mal született a kislányunk, de ennyire is saccolták.
7/11 A kérdező kommentje:
A kiírt napon mentünk be és már bennt is fogtak a kórházban. Kisebb a magzat méretei a terhességi héthez képest. ma töltöm 41. Hetet.
2018. aug. 16. 07:08
8/11 anonim válasza:
Akkor lehet még nem fogják indítani. Papíron lehet, hogy 41 hetes vagy, de mivel kisebb valószínüleg késöbb fogant és lehet még el sem érted a terminus végét.
9/11 A kérdező kommentje:
A méhlepény viszont elöregedett. A szerepét már nem úgy tölti be ahogy kéne.
2018. aug. 16. 08:58
10/11 anonim válasza:
4-es voltam. 4420 grammal született. De eleve nagynak is mérték előtte. Érett méhlepény volt nálam is. Szegényke tiszta ránc volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!