Szent Imre kórházban a vajúdóban/szülőszobán miben vagy?
Figyelt kérdés
Adnak kórházi hálóinget vagy sajátot kell vinni? Esetleg bármi más tanács vagy fontos dolog amit tapasztaltatok?2018. aug. 9. 08:20
1/6 anonim válasza:
A vizsgálatok miatt kényelmesebb a hálóing, szólnak, mikor lehet átvenni, addig meg bármiben lehetsz. Sajátot vigyél, nincs kórházi. Enni és inni is vihetsz.
3/6 anonim válasza:
Saját, könnyű, pántos hálóingben voltam. Nem adnak, vinni kell cuccot amiben szeretnél lenni.
4/6 anonim válasza:
Nem adnak hálóinget
amiben kényelmes
de arra számíts hogy gyakran néznek méhszájat legalábbis a szülőszobán
én már csak oda kerültem, Vajúdóban nem voltam
Viszont akár lehet egy topoban is mert folyamatosan odarakod fölé kell hajtanod a hálóinget mert gyakran odateszik vagy akár rád is van kötve az NST
Vigyél pluszban olyan törölközőt amit nem sajnálsz és nem fehér mert kimehetsz közben tusolni is nagyon jó tud lenni vagy van olyan szoba ahol kád is van.
( Evőeszköz nem jár az ebédhez vacsorához reggelihez, úgyhogy vigyél)
5/6 anonim válasza:
Bocsi belejavított a telefonom most látom
Még egy jó tanács, pelenkát sokat vigyél, mert abba pelenkázzák a babát,vagy pelenkázod te...nem a kórház adja.
6/6 anonim válasza:
Haloingben inditottam mindig aztan sportmelltarto maradt csak rajtam. 3/3 vajudoban sosem voktam hala az egnek csak szuloszoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!