Szoptatós hálóing vagy pizsi?
Melyik praktikusabb akár a szülőszobán akár a kórházban akár otthon?
A gombos vagy a kibújtatós változat jobb? Vagy érdemes mindegyikből beszerezni?
Én alapvetően pizsamás típus vagyok, de itthon bugyi+pólóban alszom.
Szülőszobán elvileg adnak, ha nem, akkor jó egy sima hálóing, amit nem sajnálsz.
A kórházi három napban èn éjszaka kibújtatós hálóingben voltam, a gombolós szerintem macera. Nappal szoptatós melltartó pántos felső, leggings vagy rövidnaci, januárban is dögmeleg volt bent. Otthon meg póló, aztán felhúzod, nem vacakoltam ilyen-olyan halóinggel
Szülőszovában elvileg adnak.
A legpraktikusabb szerintem.a spagetti pántos pizsama vagy hálóing, nem kell annak szoptatósnak lennie
Én májusban szültem, dögmeleg volt.
Hosszú, nyári egyberuhákban voltam meg a férjem hosszú pólójában, a lényeg hogy takarja a fenekedet. Az nem árt ha a cicit egyszerű belőle kiszabadítani de nem feltétlenül kell speciális szoptatósat venni.
2
Nem "engedték" a pizsamát?
Aztán miért?
Aztán mivel akadályoztak meg benne?
Én is pizsamás vagyok inkább.
Szülésre a hálóing szerinem jobb a vizsgálatok miatt. De után a már lehetsz pizsamába ha te azt jobban szereted.
Én nadragba volam meg spagetti pántos fesőbe amit csak félig lehúztam ha szoptattam. Nekem nagyon bevált.
Kórháza válogatja hogy a szülőszobára adnak-e ruhát.
Szent Imrében nem adnak,saját ruhában szülsz
Pizsama egyáltalán nem vállalható, a hálóing is mellig feltűrve a rendszeres nst miatt.
Utána mivel öt hete szültem és nagyon meleg volt hálóingben voltam de nem klasszikus szoptatós van hanem pántosban, amiből felülről ki tudtam bújni hogyha szoptatás volt
Szoptatós hálóingeknek általában van rövidujjúk, ami már sok volt a kórházban..volt egy nap amikor rövidnadrágban és pántos felsőben voltam
Tehát attól is függ hogy mikor szülsz....nyáron vagy télen
Otthon eleinte hálóingben voltam, de én egyébként a meztelenül alvós vagyok, de most bugyi és melltartóban alszom, sosem gondoltam volna, de éjjel is csöpög a tej a mellemből, így melltartóbetét is kell, van hogy szoptatáskor cserélni is kell.
Azt hittem a gombolás kényelmes lesz, de még a napközbeni itthonlét is bonyolult benne.( ujjatlan ing)
Később biztos nem lesz az, de még csak hat hetes a babám
Nekem gombos szopis hàlóingem volt a kórházban!
De macerás!
Spagetti pántos topp sokkal jobb,itthon abban vagyok,meg kis egyberuhába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!