Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szoptatós hálóing vagy pizsi?

Szoptatós hálóing vagy pizsi?

Figyelt kérdés

Melyik praktikusabb akár a szülőszobán akár a kórházban akár otthon?

A gombos vagy a kibújtatós változat jobb? Vagy érdemes mindegyikből beszerezni?

Én alapvetően pizsamás típus vagyok, de itthon bugyi+pólóban alszom.

2018. aug. 9. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szülőszobán elvileg adnak, ha nem, akkor jó egy sima hálóing, amit nem sajnálsz.

A kórházi három napban èn éjszaka kibújtatós hálóingben voltam, a gombolós szerintem macera. Nappal szoptatós melltartó pántos felső, leggings vagy rövidnaci, januárban is dögmeleg volt bent. Otthon meg póló, aztán felhúzod, nem vacakoltam ilyen-olyan halóinggel

2018. aug. 9. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, most hogy van, anno amikor szültem, nem engedtek pizsamát, az első 1-2 napban még rendes bugyit se, csak hálósat vagy eldobhatót. Szülőszobán főleg nem praktikus a pizsama, amúgy kórházi hálóinget kapsz normális helyen. Jobban jársz szoptatós hálóinggel, azt a pár napot ki lehet bírni, otthon aztán már azt hordasz, amit akarsz.
2018. aug. 9. 10:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szülőszovában elvileg adnak.

A legpraktikusabb szerintem.a spagetti pántos pizsama vagy hálóing, nem kell annak szoptatósnak lennie

2018. aug. 9. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én májusban szültem, dögmeleg volt.

Hosszú, nyári egyberuhákban voltam meg a férjem hosszú pólójában, a lényeg hogy takarja a fenekedet. Az nem árt ha a cicit egyszerű belőle kiszabadítani de nem feltétlenül kell speciális szoptatósat venni.

2018. aug. 9. 10:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Én utálom a hálóinget, úgyhogy "pizsiben" voltam. Ez nálam kb azt jelentette, hogy térdig érő jóganaci, vagy rövidnadrág pólóval. Éjjel is ilyen volt rajtam, de persze reggel vettem fel tisztát mindig. A kutyát nem érdekelte, miben vagyok. Szülőszobán nem jártam, programcsászár volt farfekvés miatt, de most természetesre készülök, oda hálóinget tervezek vinni, amit valószínűleg lendületből ki is dobok utána.
2018. aug. 9. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem voltam hálóruhában sem a kórházban, sem otthon. Nem beteg voltam, hanem anya lettem. Leggingsben és szoptatós, nappali felsőkben, illetve spagettipántos topokban voltam.
2018. aug. 9. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:

2

Nem "engedték" a pizsamát?

Aztán miért?

Aztán mivel akadályoztak meg benne?

2018. aug. 9. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is pizsamás vagyok inkább.

Szülésre a hálóing szerinem jobb a vizsgálatok miatt. De után a már lehetsz pizsamába ha te azt jobban szereted.

Én nadragba volam meg spagetti pántos fesőbe amit csak félig lehúztam ha szoptattam. Nekem nagyon bevált.

2018. aug. 9. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Kórháza válogatja hogy a szülőszobára adnak-e ruhát.

Szent Imrében nem adnak,saját ruhában szülsz

Pizsama egyáltalán nem vállalható, a hálóing is mellig feltűrve a rendszeres nst miatt.

Utána mivel öt hete szültem és nagyon meleg volt hálóingben voltam de nem klasszikus szoptatós van hanem pántosban, amiből felülről ki tudtam bújni hogyha szoptatás volt

Szoptatós hálóingeknek általában van rövidujjúk, ami már sok volt a kórházban..volt egy nap amikor rövidnadrágban és pántos felsőben voltam

Tehát attól is függ hogy mikor szülsz....nyáron vagy télen

Otthon eleinte hálóingben voltam, de én egyébként a meztelenül alvós vagyok, de most bugyi és melltartóban alszom, sosem gondoltam volna, de éjjel is csöpög a tej a mellemből, így melltartóbetét is kell, van hogy szoptatáskor cserélni is kell.

Azt hittem a gombolás kényelmes lesz, de még a napközbeni itthonlét is bonyolult benne.( ujjatlan ing)

Később biztos nem lesz az, de még csak hat hetes a babám

2018. aug. 10. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem gombos szopis hàlóingem volt a kórházban!

De macerás!

Spagetti pántos topp sokkal jobb,itthon abban vagyok,meg kis egyberuhába!

2018. aug. 10. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!