Tul nagy lett a babám?
Figyelt kérdés
5240grammal 56cmel született a babám és mindenki azzal jön hogy rettenetesen nagy..
Ez baj lenne? Csak mert jól megijesztenek vele meg a nővérek is,és mikor kérdezem baj e hogy ekkora lett a babám nem szolnak semmit
2018. júl. 31. 15:14
11/12 anonim válasza:
Igen, nagy, de mi a gond? A lényeg, hogy egészséges.
Az én fiam 3960 grammal született és 54 cm-el a 38. héten, tehát volt még majdnem 3 hetem a szülésig. De nem érdekelt a súlya, örültem, hogy mindene megvan és egészséges volt.
Egyébként genetika is, meg nyilván a baba egyéni fejlődése, hogy mekkora lesz.
Sok boldogságot a babához! :)
12/12 anonim válasza:
Genetikai adottság, legtöbb baba 3-4-4,5 kg-val születik 5 vagy több kilos ritkán. ha duci picit nem baj,egészséges az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!