Nagy valószínűséggel császárral fogok szülni, lehet hogy a dokim felajánl majd egy időpontot amikor elvégzi. Ezt válasszam majd vagy inkább azt míg beindul magától a szülés?
Medencefekvésű a babám, holnap leszünk 38 hetesek. Ezenkivül minden rendben van, jóslófájásom se sok volt eddig, nem vagyok még kitágulva se. Holnap megyek a dokihoz és nem tudom majd mitévő legyek ha azt mondja döntsem el mit szeretnék. Szerinte nincs esély arra hogy már befordul a baba, sokak szerint viszont lehet az utolsó pillanatba befordulna. De lehet hogy nem és ígyis-úgyis császár lenne. Akkor viszont "felesleges" még kivárni azt a 2 hetet, nem?
Szerintetek mi legyen?
De lehet hogy majd csak közli hogy holnapután császározunk, ezt megteheti? Vagy kell nyomósabb ok hogy előbb elvégezhesse?
Szia!
Nálam is szóba került a császár, mert 35 hetesen még farfekvésben volt a babám. A dokim azt mondta ha a 37. heti UH-n is így lesz, akkor megcsászároz, mert onnan már nem valószínű hogy megfordul. Azt mondta annak oka van , ha nem fordul be a baba (pl.:rövid köldökzsinór)így az ő érdekében hamarabb elvégzik a műtétet.
Mivel én bízom a dokim szakmai tudásában valószínű beleegyeznék a korábbi császárba.
Persze nem kötelező azt tenned amit az orvos javasol, ha másképp gondolod akkor beszéljétek meg, és így dönts!
Köszi a válaszokat!
A doki már a 30.heti uh-n közölte hogy császár lesz ha nem fordul be. Sőt hogy a múlthéten voltam 37 hetesen NST-n, azt mondta ha legközelebb megyek, és még mindig így lesz akkor megbeszéljük a dolgot. Kicsit félek azért hogy mi lesz. De nem fogom megkérdőjelezni a szakmai tudását mert főorvos, szóval amit mondd az lesz, közbe eldöntöttem.:)
Na voltam dokinál, nem mondott semmit.:D
Amennyire rákészültem a dologra,azt mondta még várunk. Annyit mondott hogy látja hogy a baba nagyon jól érzi magát, nem akar kijönni úgyhogy hétfőn megint megyünk NST-re, ennyi.:) Ha esetleg hétközbe 10 percenként jönnének a fájások, magzatvíz elfolyna, véreznék, akkor irány a kórház! De ezt eddigis mindig mondta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!