Császár után mennyi idő volt, mire úgy érezted magad, mintha nem történt semmi?
Max egy het, de inkabb kevesebb.
Valasztott csaszar kulfoldon. Csaszar utan 18 oraval mar otthon voltunk. A hasam masnap mar lapos volt ( mondjuk en eleve sovany vagyok ) 2.-3. ugy mozogtam mintha mi sem tortent volna. A csaszar egy 30 perces rutin mutet, 3 oraval utana mar a folyoson gyaloglunk. Hangsulyozom, ez nem Magyarorszag.
Ahogy hazamehettem a kórházból már jól voltam.
Persze sok minden kényelmetlen meg nehezebb volt, de nem voltak nagy fájdalmak.
Arra emlékszem, hogy 4 hét után már tök jó volt minden, mindent tudtam csinálni.
Sportolni a 6 heten kontroll után kezdtem, megvártam, hogy mit mond a doki, hogy minden rendben van-e.
Igen, kb. 1-2 hét, de én már a műtét után pár órával gond nélkül spuriztam a kórházi folyosón! :)
Szobatársam viszont alig bírt mozogni - mondjuk őt másik doki műtötte és neki a spinálisát is elszúrták - szóval szerintem teljesen orvos-függő, illetve szerencse és egyéni reakció kérdése, mert mindenkinek más a szervezete, máshogy reagál és mást bír!
Sportolással szerintem is várd meg a 6 hetes kontrollt, de kérdezd meg majd ott majd az orvosodat, hogy ő hogy látja és mit ajánl neked!
Harmadnap a szobatársam jegyezte meg, hogy úgy futkosok, mintha semmit nem csináltak volna velem.
Én azért nem teljesen úgy éreztem, de tény, hogy jól voltam.
Első császár után akkor éreztem ezt amikor hazamentünk a kórházból, nagyon pörögtem, persze teljesen nem húzódott vissza azonnal a hasam. 2 hónap múlva már teljesen jól néztem ki és utána meg jobban mint terhesség előtt.
De nem sportoltam csak a gyereket láttam el meg kenegettem magamat. Elég sport volt az hogy a gyerek mellett pörögtem.
Remélem hogy most is ilyen szerencsém lesz, mindjárt túl leszek a 2. császáron. Most majd pöröghetek 2 gyerek mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!