Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után a második babát...

Császár után a második babát kevésbé érezted?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy hasi műtétem még első baba előtt, aztán ő császárral született. A császár szövődményei miatt újra műtöttek. Így 2 éven belül háromszor. Most 21 hetes vagyok a második babával, és nem érzem a mozgását. Tudom, hogy makk egészséges és erős, minden eredménye tökéletes. Első babámat 16. héten már éreztem, őt pedig még most sem. Lehet köze ahhoz, hogy ilyen sokszor műtöttek, és esetleg érzéketlenebb vagyok? Csak azért jutott eszembe ez, mert felszíni heg esetén (ahogy a császáros külső vágásom megérintem) ott is érzem, hogy tompábban, egyes helyeken pedig egyáltalán nem érzem az érintést. Van, aki járt már így? Ez magyarázhatja ezt az eltérést, vagy esetleg gond lehet?
2015. jún. 30. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én erre sohasem gondoltam. Az első lányom mindig extra mozgékony volt, már a pocakban is. Őt a 14. héttől éreztem, 19 hetesen már majd szétrúgta a hasfalamat. A másodikat csak 16 hetes koromtól kezdtem érezni, és azóta sem erősen mozog.De azt hittem ez csak azért lehet, mert ő kevésbé aktív baba.
2015. jún. 30. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első császár után teljesen érzéketlen lett a vágás körüli rész,de elég nagy darabon. Kérdeztem a dokimat,azt mondta normális,van ilyen. Ok. A 2. gyereket 16 hetesen már éreztem... vele is császár volt. A 3. gyereket már 15 hetesen éreztem. És most is olyan érzéketlen az alhasam...tehát sztem nem attól nem érzed.Máshogy fekszik, máshol tapad a lepény... esetleg. Egyébként gratulálok! :)
2015. jún. 30. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A lepény most is hátsó fali, ahogy első babánál is.

Akkor lehet, hogy csak a baba temperamentuma lesz más.

Reménykedem, hogy ez semmi rosszat nem jelent.

2015. jún. 30. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam az elsővel, most vagyok 25 hetes a tesóval, de én őt most sokkal jobban érzem. Vagy ő eleve mozgékonyabb, de anno a fiammal ilyenkor még nem ébredtem meg az éjszaka közepén,hogy hú de ébren van ez a gyerek! :)
2015. jún. 30. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiam csaszarral szuletett ot a 15 heten ereztem eloszor. Most kislanyt varok, akit szinten a 15 heten ereztem, de azota folyamatosan. Sokkal mozgekonyabb mint anno a fiam, es erosebben is rugdos. Nekem nem erzeketlen a terulet, olyan mint elotte, csak ott egy csik :) Nem hinnem hogy gond lenne, ha amugy az eredmenyeid rendben vannak. 32hkm
2015. jún. 30. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!