A második is császár lesz?
Figyelt kérdés
A két szülés között 14 hónap lesz.2012. nov. 15. 19:04
1/11 anonim válasza:
Igen, mert nem telt le a két év.
2/11 A kérdező kommentje:
És ilyenkor programozott császárra számítsak, vagy ha beindul a szülés, akkor jöhet a műtét?
2012. nov. 15. 19:18
4/11 anonim válasza:
Orvostól függ. Van aki automatikusan megcsászároz, van aki nem, illetve a heged állapota is befolyásoló tényező!
5/11 A kérdező kommentje:
Mikortól nézik a heg állapotát? Most 28 hetes vagyok.
2012. nov. 15. 19:30
6/11 anonim válasza:
Barátnőm kevesebb mint 18 hó korküllel szült és simán szülte a másodikat. Nekem 20 hó korküllel megindult a szülés korábban egy nappal, mint a kiírás időpontja, de nem várta meg az orvos a végét, megcsászározott, mert már régóta nyitott volt a méhszáj és a baba nem szállt le. Utólag mondta, hogy ugyanúgy el volt akadva, mint az előző, csak fölöslegesen szenvedtem volna. Őszintén szólva és örültem, hogy "csak" a hasam van felvágva, nem a hasam ÉS a gátam is pluszba.
7/11 anonim válasza:
Dokim csak a 36. hét után néz hegvonalat és a mi kórházunkban 2 év a feltétel.
8/11 anonim válasza:
Ezek szerint kórház és doki függő. Nálam sem lesz meg a két év. Mikor mondtam hogy meg szeretném próbálni rendesen megszülni a babát a doki furán nézett rám, hogy ezt miért mondom. Mondtam neki hogy sokan mondják a két évnek meg kell lennie. Erre ő legyintett. Végül úgy néz ki Angliában fogok szülni, ott meg aztán pláne nincs ilyen. Ha csak 9 hónap telik el, akkor sem császároznak automatikusan.
9/11 anonim válasza:
Nekem két és fél év lesz a két baba között, de a dokim így is 20%-ra tette az esélyét, hogy természetes úton sikerüljön. Mert ha a baba 4 kg, vagy inkább 3,5 kg-nál nagyobbra várható, vagy a BPD-je 100-nál nagyobb, akkor nem engedik. Hiába tűnhet a belső varratod teljesen jónak (bár azt nem tudom, hogy hogy tudják ellenőrizni), akkor is van 1% esélye, hogy felszakad szülés közben, és akkor azonnal császár. Ha az első babád nagy volt, akkor megvan az esélye, hogy a 2. is nagy lesz, bár nem törvényszerű.
10/11 anonim válasza:
ultrahanggal nézik a heg vastagságát lefelé a méh felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!