Császár után 10 nappal elkezdett vérezgetni a sebem. Menjek ezzel orvoshoz?
Nagyon bevérzett a hasam a műtét után, így valószínűleg egy vérömleny talált utat magának. Nem gennyes, vagy ilyesmi, csak vér szivárog.
Én azt gondolom, hogy ezzel nem feltétlenül kell orvoshoz rohanni, majd elmúlik, ha kiürül és jobb is így, mintha bent maradna. Az orvosom nyaral, idegenhez nem szívesen mennék. Na meg a 10 napos babámat sem hurcolnám, ha nem muszáj...
Ti mit tennétek? Rosszul gondolom?
Azzal van a baj hogy az orvosok se lelkiismeretesen dolgoznak
összecsapják és ha úgy alakul mossák kezeiket jó ügyvéddel
Normalis vagy??? Remelem mar reg a korhazban vagy, mert ez nem normalis hogy verzik a muteti sebed! Ebreszto kislany!!!
A #7es valaszadoval egyetertek teljes mertekben ez a magyar eu. Gyomor forgato ahogy jatszanak az emberek eletevel!
Nekem varratszedés után 2 nappal nyílt ki a sebem két öltés között, hajnal 3kor elöntött a vér, mi rohantunk vissza a kórházba. Kitisztította betadinnal, és értetlenkedett minek mentem be, előfordul.
Ja, csak erről elfelejtettek előre szólni :/
Betadinnal mindenképp áttörölgetném,és ha reggelig nem hagy alább a vérzés, azért s helyedben bemennék, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!