Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy fog beindulni igy a...

Hogy fog beindulni igy a szülés? 39+3 kismama vagyok.

Figyelt kérdés
A legutobbi vizsgalaton a mehszajam teljesen zart volt, a mehlepenyem 2es fokozatu viszont magzatviz van elegendo. Nagyon ritkan erzek egy kis nyilalast a huvelyemben, de ezt meg joslofajasnak sem mondanam igazan. Semmi jele hogy ki szeretne jonni, pentekre vagyok kiirva. Volt mar valaki ugy h mindenfele "tunet" nelkul beindult nala a szules vagy inditani kellett?
2018. júl. 17. 00:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első 38+4, minden előjel nélkül.

A másodiknál sem volt semmi előjel, 41+1-nél indítottak VOLNA, előtte 1 nappal megszültem :)

2018. júl. 17. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Kislányommal 40+4-nél este 7-kor teljesen zárt voltam, tökéletes ctg, se egy keményedés, se egy jósló nem volt. Este 8-kor elindult, hajnali 4-kor már a kezembe volt a kislányom, 30 perc alatt kitágultam 0-ról 5 ujjnyira mindenféle beavatkozás nélkül. Tarts ki, ezek pillanatok alatt változhatnak.
2018. júl. 18. 02:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Mintha maganat olvastam volna

Különbség, hogy hüvelyi nyilallásom sem volt.

Ez folytatódott így.

40+5 hetesen 2000 néhszáj

Nst teljesen rendben

41+1 spontán indult a lányom stabil 10 perces fájásokkal..az első 2 után elhesegettem hogy tuti jósló, hiszen az még nem volt eddig.

Tusra nem múlt..

Még 3 után 5-7 perces lett..

1,5-2 percesekkel voltunk a kórházbaéréskor, magzatvíz szivárogni kezdett a kocsiban...

Nem számoltak el!

Szóval ne aggódj!

Tudom könnyű mondani..

Én majdnem mindent megpróbáltam

Minden nap házasélet

Napi 1,5-2 l Tonic

Lépcsőzés

5 km séta terepen(2,5 óra) ( nem volt megszokott nekem.. Olyan volt érzetre, mint nem terhesen a 18 km túra)

Emelgettem( költözés)

A bábakoktélt nem mertem, pedig megvettem mindent hozzá.. ( az indítás előestéjén ha nem indul be akkor ittam volna csak meg)

Végül este 1 pohár vörösbor... És hajnalra indult..

Kitartás!

2018. júl. 18. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:
lehet szülés úgyis sokaknak,hogy elmész vizsgálatra zárt minden,másik héten vagy másnap be indul kinyilsz
2018. aug. 14. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!