Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit illik adni fogadott...

Mennyit illik adni fogadott orvosnak, akinek nincs maganrendelese, csak a kórházban találkozunk?

Figyelt kérdés

Eddig 20 E Ft-ot adtam felfogadas címszó alatt, ezt önszántambol adtam, amikor találkoztunk a korhazban. Már csak a szülés után tervezek, de fogalmam sincs mennyit. Nála nem működik ez a 10x dolog,ugyanis nincs maganrendelese, mennyit illik adni ennek tekintetében a szülés után? 40.000 Ft-ra gondoltam, és így 60.000 lenne az egész vége. Ez reális? Amikor megkérdeztem, ő fix árat nem mondott, nem is egy penzehes orvos. Köszönöm a tanácsokat!

39 hkm

2018. júl. 16. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Kapsz majd szamlat, vagy illegalisan adod ?
2018. júl. 16. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem mondott árat, akkor a 40 tokeletes
2018. júl. 16. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
12%

1-es, persze, hogy illegálisan :D

Amennyit akarsz, én semmit nem adok. Érdekes lenne, mennénk a bíróságra orvos is meg én is megvesztegetés és lefizetés védjával.

Külföldön eléggé szigorúak ezekben a dolgokban, hálisten :)

2018. júl. 16. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Külföldön nincs is olyan, higy megfogadod az orvost, utolso
2018. júl. 16. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Gondold végig, hogy mennyit foglalkozott veled a terhességed alatt, mennyi plusz munkát jelent az, hogy bemegy és levezeti a szülést. Oké, hogy a kórházban lát el, de attól az még neki igen is elég sok plusz munka, hogy a kötelező munkáján kívül még veled is foglalkozik. Ennek fényében gondold végig a dolgot.
2018. júl. 16. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Ma iteltek el halapenz elfogado orvost hajra
2018. júl. 16. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: A hálapénz legális, ha a beteg utólag,hálából adja. Azt az orvost nem azért ítélték el, mert pénzt fogadott el, hanem mert pénzt KÉRT.
2018. júl. 16. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

Tegyuk mar tisztaba a halapenz fogalmat. Meg vagyok elegedve ezert adok neki mert igy erzem jonakeert tudom h nem alomorszagan elunk ez van. Az mas mint odamegyek valahova szeretnem ha vallalna a szukesem majd pislogas nelkul azt mondja ok 200.000 ft lesz....

Illegalisan... itt egyesek meseorszagban elnek. Ma itt inkabb amputalnak egy labat mert az olcsobb, mint ersebesszel megprobalnak megmenteni. Lehet nyivakolni itt tartunk ez van. Lehet abrandozni h kene, attol meg nem valtozik semmi.

Kerdezo Pesten egy szules 150-200, videken 100at hallottam.

2018. júl. 17. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!