Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3 csaszarmetszest atelt...

3 csaszarmetszest atelt anyukak irnatok nekem hogy milyen volt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 17:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A 3.csaszarom volt a legramatyabb.

Az elsovel ugyan sokat voltunk korhazban,de nem a csaszar miatt.gyorsan felpultem,a hegem masnap mar alig fajt.

A masodik volt a legjobb,olyan alomszules szeru volt,pedig nagyon termeszetesre keszultem de a gyerkoc tojt ra es 8 nap tulhordassal inditva lett.mikor 4 ora mulva abbahagytak az oxyt meg az a minimalis fajdalmam is elmult,mondtam is a mutobe menet,hogy akkor en meg par napra hazamennek 😂

3.nap jottunk haza,a pici csak cicizett,rengeteg tejem volt,a gyerek ugyesen szopizott szoval minden szuper volt.

A 3. Program volt,38+3 naposan.egyreszt maga a tudat,hogy tudtam elore a napot....masreszt tanuko szulesznok kezdtek a mutetre felkeszitest,3.nekifutasra sem sikerult a branult bekotni.annyira meg sosem fajt mint akkor,pedig parszor mar kaptam a kezembe infuziot.

Aztan a fiatal altato orvosnak szinten 3x sikerult elbafnia az erzestelenitot.na ott mar panikoltam rendesen.az orvosom le is allitotta es hivtak a masik altatot.

Aztan annyira vekony volt a hegem,hogy a baba buksijat is megsertette a szike.eloszir nen ertettem mire ez a nagy kapkodas mikor kikaptak.aztan mondtak,hogy mi tortent,hat ott percekig azt hittem egy oriasi vagassal az alcan fog elni a gyerek.de szerencsere nem,csak feluleti karcolas volt a feje oldalan a fule felett.

Mutet utan az orzoben olyan furi volt a gyerek,nem az a szep rozsaszin mint a nagyok,csak nyoszorgott,nem kapott ra a cicire es vegul el is vittek,hogy fazik.utana hiaba kerdezgettem a novereket mindenki csak azt mondta,hogy a csecsemosoknel van.

Mikor kitoltak szobara parom elment hozza,es holt sapadtan hozta ki,hogy csak 10 percre engedtek,nem szabad szoptatni mert legzeselegtelensege van.utana se mondott senki semmit aznap.este mikor mat oda tudtam setalni,ahogy bementem a csecsemos kijott a szobabol.....

Reggeli valtasnal mondta el a masik csecsemos,hogy semmi komoly,csak mivel programos volt nehezen all at a kinti letre es csak oxigenes tamogatast kap,es megfigyeltek az elmult napban.

Meg is kaptam utana mar nemsokkal.

A hegem birzasztoan fajt,lejjebb vagott az orvosom(ez mondjuk az en "hibam",nem akartam drain csovet,es csak igy lehetett megoldani.viszont igy sokkal jobban fajt mint az elozoek.kozepen kicsit szet is nyilt,begyulladt.)

Mindezek ellenere 3.napon szinten jottunk haza.itthon meg par napig nehezen mentek a dolgok,de vegul minden jol alakult.

A hegem a 3.nal mar nagyin necces volt,a mutet utan mondta az orvosom,hogy par fajast sem birt volna.pedig a gyerek mar indukt volna,kezdtem nyilni,es teljesen be is volt ekelodve a buksija.hetegik latszott a fejen korbe egy csik.

Tobbet nem ajanlott az orvosom,ugy volt el is kot a 3.nal,de a nagy ijedsegben vegul elmaradt.

En sem szeretnek tobbet,a 3.terhesseg utolso par hete,es a szules korulmenyei teljesen elvettek a kedvem egy 4.babatol.

Pedig a 2.es a 3.kozt 7 ev telt el....

2018. júl. 15. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!