Kisgyereket vinnetek baratnotok szulese alkalmabol latogatoba?
Baratnom megszult tegnap, ma tudnam meglatogatni a babat es ot, csak egy tukron at lehetne latogatni, a csecsemoosztalyon. Ti magatokkal vinnetek a kisgyereketeket?
Sokan mondjak, hogy korhazba nem valo a gyerek.
Hova nem engednek be gyereket a szuleszetre?
Nalunk minden gond nelkul johetnek gyerekek is.
Egyertelmu volt,hogy amikor a 2.at es 3.at szultem jottek a nagyok is latogatni.ahogy a szobatarsamhoz is.raadadul meg a szobaba is be lehet jonni.
Baratnom is elhozta a 2 6 ev alatti gyerkocet.imadom oket,es sokat vagyunk egyutt.olyan mintha a fogadott gyerekeim lennenek.egyaltalan nem okozott gondott.talan negyed orat voltak bent,de nekem spec jol is esett,hogy behozta oket is.
Persze o is megkerdezte,hogy nem lenne e baj,ha jonnenek.
Mennyire kozeli barat?ettol is fugg.mi sokat bandazunk egyutt,jatszon is,egymasnal is,nyaralni is egyutt jarunk.
Első válaszoló vagyok. Ahol én szültem, ott be lehetett hozni a gyerekeket is, persze csak a kinti váróig, ahol be lehet kukucskálni üvegen a babához.
Ezért mondtam.
Koszi a valaszokat! Vegul nem vittem be de nem a felsorolt indokok miatt.
Hanem a korhazi bakteriumok miatt, ami az en lanyomnak nme biztos, hogy kell.
Semmiképpen nem vinném. A gyerek majd meglátogatja a gyereket pr héttel később, otthon. Minek gyereket kórházba vinni babanézőbe? A gyereknek nem számít a pár hét csúszás. Az újszülöttnek sem. Az anyjának sem.
Szóval: kinek jó odavinni a gyereked?
Mi van utolsó?
Babalátogatóba főleg nem való gyerek. Az anyukák nagy része utálja, és joggal.
Akikhez mentem eddig babalátogatóba lakásba, vagyunk olyan kapcsolatban, ahol alap volt, hogy a gyereke(i)m is jönnek.
Unokatestvérem mikor szülte a kicsit, nekem 3 hónapos volt a pici, 7 éves a nagy, mindkettő jött velünk a kórházba.
Ő is hozta az 1 évest anno, mikor én szültem a nagyot. Nem is értem a válaszokat.... De mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!