Kisgyereket vinnetek baratnotok szulese alkalmabol latogatoba?
Figyelt kérdés
Baratnom megszult tegnap, ma tudnam meglatogatni a babat es ot, csak egy tukron at lehetne latogatni, a csecsemoosztalyon. Ti magatokkal vinnetek a kisgyereketeket?
Sokan mondjak, hogy korhazba nem valo a gyerek.
2018. júl. 13. 15:59
1/17 anonim válasza:
Úgyse maradtok sokáig, úgyhogy én vinném. Neki is élmény, hogy láthat egy pici babát.
Ha mindeképp üvegen keresztül történik a bemutatás, akkor nem lesz gond a "gyerek bacikkal" se. Bár gondolom épp nem beteg a gyereked.
Az én látogatóim is kb csak 10-15 percig voltak ott. Ha annyi idős a gyereked, hogy ezt kibírja, akkor miért ne?
2/17 anonim válasza:
Nem. Egyrészt 6 év alatt be se engedik, másrészt felesleges, harmadrészt lehet lappangó betegség hordozó, pont az kellene a frissen szult kismamának
4/17 A kérdező kommentje:
En nem lehetek lappango betegseg hordozo?
2018. júl. 13. 16:11
5/17 anonim válasza:
Sok helyen a 6 év az 14.A legtöbb osztályra nem engedik be a 14 év alattiakat.Ne vidd magaddal.Ha meg nem tudod hova tenni a gyereket,akkor várd meg míg hazamennek.
6/17 anonim válasza:
Be se mehet a klinika területére, max. a portáig.
7/17 anonim válasza:
Szt Imrébe szokták hozni.... Úgysem meget be senki a babákhoz
Ablakon át lehet nézni
9/17 anonim válasza:
Én vagy nem vinném, vagy megkérdezném a barátnőmet, hogy érzi magát, és mit szólna a gyerekhez. Egy frissen szült anyukának nem biztos hogy hiányzik egy gyerek látogató.
10/17 anonim válasza:
Nem vinném magammal, de ha valamiért mégis, előtte biztosan rákérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!