Szülés után ha gatmetszes van, akkor kívül is varrhatnak felszívódo varratokkal vagy csak belül?
Figyelt kérdés
Ha nem felszívódo akkor fáj mikor kiszedik?2018. júl. 12. 13:31
1/10 anonim válasza:
Nekem kìvül nem felszívódóval varrtak. Nem kellemes mikor kiszedik, de simán ki lehet bírni.
2/10 anonim válasza:
Nekem felszívódóval varrták . Nem volt varratszedés
3/10 anonim válasza:
Ez több mindentől függ, direkt rakerdeztem az orvosomnál, mert rettegtem a varratszedéstől (is). Végül nem felszívódóval varrt és egyáltalán nem fájt, meg csak kellemetlen se volt a kiszedése. Csak vártam, hogy mikor fog fájni, és imádkoztam magamban, a doki meg -rég végzett, csak azt se hallottam meg az idegességtől. Háromszor szólt, hogy felkelhetek. Végén már odajött mellém, hogy érti ő, hogy kényelmes a vizsgáló ágy, de ő végzett, mehetek utamra.
4/10 anonim válasza:
Többnyire a dokitól függ, valaki erre, valaki arra esküszik.
5/10 anonim válasza:
Dokifüggő. Engem csak kívül varrtak, és felszívódóval. A kivül lévő rész pedig kipotyogott. Én örültem neki, mert féltem a varratszedéstől.
6/10 Tomikatika válasza:
Nekem volt kulso es belso varrat is de nem volt veszes es a varrat szedes sem. Egyaltalan nem faj a kiszedes.
7/10 anonim válasza:
Nekem is csak felszívódó volt.
(És a varrás nem fájt.)
8/10 anonim válasza:
Nekem belső varratom nem volt de a külső mind felszivodo volt ami kb 3 hét után esett ki magától. Nem kellett varratszedesre menni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2018. júl. 13. 10:07
10/10 anonim válasza:
2-án felszívődőval varrtak, csak kinn volt 3 öltesem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!