Valóban nincs esélyem természetes úton megszülni a lányomat?
6 évvel ezelőtt császárral szültem, mert hozzám képest nagy volt a babám, illetve 1x rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára.
Én abban reménykedem, hogy lesz esélyem a természetes szülésre, hiszem már voltak nők akik császár után természetes úton szültek. Viszont a férjem és az anyám szerint császár lesz, mert az első is az volt. Kicsit úgy beszélnek róla mintha alkalmatlan lennék a normál szülésre.
Dokit még nem kérdeztem a szülésről, mert még csak a 13.hétben vagyok, messze van még a szülés.
Volt már valakinek hasonló esete?
Egy császár után lehet természetes úton szülni, sőt, bizonyos helyeken még kettő után is engednek.
Nyilván nagyobb az esély a császárra, de rengetegen megszülnek hüvelyen keresztül. Az orvos hozzáállása a kérdés amúgy, sokan kapásból keresnek valami indokot, hogy megoperáljanak, ha már volt egy császárod.
Egyébként pedig láttam már olyat, hogy az első baba téraránytalanság miatt volt császár, majd x évvel később UGYANAKKORA súlyú és fejkörfogatú gyerek megszületett természetes úton...persze az orvos nem ugyanaz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!