38. héten ezek normális tünetek? Ezek lennének a jóslófájások? Első babámat várom.
3 napja fáradtabb vagyok. Hamarabb kifáraszt a mindennapi teendő, fáj a derekam, elől szurkáló menzesszerű görcseim vannak a hasam naponta többször keményedik. Néha rendesen belenyilal a puncimba és fáj. Főleg délután este érzem ezeket.Este nehezen alszok el sokszor felkelek sehogy sem jó már feküdni. Ezek már a jóslófájások? Nem elviselhetetlen de az tény hogy eddig nem igazán éreztem ilyen csak pár napja kezdődtek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
38+2 kismama
Szia! Minden, amit leírtál, természetes már ebben a terhességi korban. És igen, valószínűleg ezek már jósló fájások, illetve tágulnak odalent a dolgok, készül a tested a szülésre.
Pihenj amennyit csak tudsz, később erre még kevesebb lehetőséged lesz. Könnyű szülést kívánok!
36/2hkm vagyok..a frontok óta ugyanigy érzem magam
Kitartást és könnyű gyors szülést neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!