Hányás szülés előtt?
Igen lehet.
Szülés előtt pár nappal gyakori és természetes az etvagytalansag, hányás, hasmenés.
Így készül fel a szervezet, amolyan tisztítás a részéről. 🙂
A hányás mindenképp egy jel. Én a szülőszobában hánytam, mint a lakodalmas kutya. 😊
Nagyon gyors és könnyű szülést kívánok!
00:47es vagyok
Gyors, könnyű szülést kívánok!
Azóta már talán kórházban vagytok 😀
Első kislányomnal egy hétfői napon akartak indítani vasárnap kellett befekudnom. Vasárnap reggel egyszerűen éreztem, mondtm is páromnak "nem hiszem hogy megvárja a holnapot"
Reggel 7re ki is bújt indítás nélkül 😊
Utolsó vagyok
Én azért azt megkockáztatnám hogy ha ma mégsem bújik ki, mondanám a dokinak ezeket a tüneteket, ennek fényében talán várnának 1-2 napot ha magát az indítást szeretnéd elkerülni. 🙂
Hasmenés is jó jel! 😊
Tudom, mindenkinél másképp történik, én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni: reggel 5-8 között többször volt hasmenésem (igaz már fájásaim is voltak), délután 5-kor meglett a fiam. Ha párhuzamot vonnék kettőnk közé, éjjel, max reggel te is babáznál. 😊
Viccet félretéve, remélem magától megindul és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!