Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közvetlenül szülés után...

Közvetlenül szülés után fejfájás, hányás és vérzés sugárban. Mitől tehetett?

Figyelt kérdés
Szülés után még aznap délután történt ez az anyával. Délelőtt szült.

2015. ápr. 17. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
kapott érzéstelenitőt?Császárral szült vagy simán?
2015. ápr. 17. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a szülés napján történt akkor még a kórházban. Az orvos nem mondott semmit?
2015. ápr. 17. 22:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Simán és úgy tudom, hogy nem kapott.
2015. ápr. 17. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a kórházban történt.
2015. ápr. 17. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

te már szültél? nem kis meló vajúdni hosszú órákon keresztül, majd kipasszírozni magadból egy 3 kiló körüli gyereket. sokan hánynak vajúdás közben is, utána is belefér, ráadásul a belek is elkezdenek visszarendeződni, a stressz is és elképesztő fizikai munka...

vérzés is teljesen normális, nem véletlenül visznek a nők tena "pelenkát" szülés után, a méhen egy nagy nyílt seb van, ürül is, levált ugye a placenta, na meg szakadhatott/repedhetett, az is sok vérrel jár.

a fejfájásnak meg lehet oka a nagy vérveszteség vagy szintén a strassz is, de a nyomástól is, ha nem jól nyomott, nem lefele, akkor naná, hogy fáj a feje.

én speciel elájultam szülés után 5 órára :D ki akartam menni wc-re, de annyira szédültem, hogy először a wc ajtót fejeltem le, majd kitaccsoltam :D

2015. ápr. 17. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik tünet normálisnak számít, akármilyen ijesztő is. Valóban nem kis meló gyereket szülni. Nekem még az orromból is sugárból jött a vér utána, elég cuki volt. :D
2015. ápr. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!