Van-e beleszólásom? Szülés alatt, után mindig 6-7 tanuló nézi az eseményeket. Többi lennt
Figyelt kérdés
Előző szülésem császár volt, és utánna az altestem mosásánál, katéter kiszedésnél, pelenkázásomnál mindig 6-7 tanulónak mutogatták, magyarázták a dolgokat, mintha ott sem lennék. Nekem ez szörnyű, kiszolgáltatott érzés volt. Tudom hogy valahol nekik is meg kell tanulniuk a dolgokat, de nem kellene engem is megkérdezni, hogy nem zavar-e. Lassan szülök megint, és komolyan ez volt az egész császárból a legrosszabb élményem.2010. jún. 16. 07:46
11/13 anonim válasza:
Utolsó ismét: persze az aláirt papir ellenére nálam még egyzser se volt ott senki tanulni, bámulni...
12/13 anonim válasza:
sajnállak... nálam is aszisztáltak, igaz, nem nőgyógyász-gyakornokok, hanem aneszteziológus-palánták. Kicsit feszélyezett, de nem bántam. Mikor jöttek vizitre csoportostól, a főorvos vezetésével, már csak szórakoztam rajtuk.
Sajnos tényleg meg kell tanulniuk valahol...
Engem nem kérdeztek meg, mikor később kérdeztem a nődokimtól, azt mondta, nincs mit tenni, mert gyakorló kórház a miénk.
13/13 anonim válasza:
Velem írattak alá beleegyező nyilatkozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!