Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A rendes fájások ugyanolyanok...

A rendes fájások ugyanolyanok mint a jóslók csak jobban fájnak?

Figyelt kérdés

Hogy van ez hogy jön a fájás, amire mondjuk hogy jósló aztán abból lesz a rendes fájás, vagy van amikor csak egyszer baromira elkezd fájni mindene az embernek és az a rendes fájás?

Első babám lesz, 38 hetesek leszünk lassan és nem tudom hogy megy ez a dolog. Jóslófájásaim szoktak lenni, fáj a derekam, mensi szerű görcs, de nem tudom hogy a rendes fájások is ilyenek lesznek csak erősebben fogom érezni? És az jöhet bármiféle előjel nélkül?

Bocsánat ha idióta a kérdés.:)

2008. okt. 31. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresebb,hosszabb,erősebb.Lábba,hátba,derékba kisugárzó.
2008. okt. 31. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálam a jóslók nem is görcsök voltak, tehát nem fájt, inkább kellemetlen volt, mintha meg akarna jönni, alul éreztem a hasamban. Teljesen rendszertelenül jöttek, valamikor több órán át nem jelentkeztek. A rendesek egyből 8 perces görcsök voltak - ezek már fájdalmasak voltak és egyre erősödtek, gyakoribbakká váltak - 6-4 pecesekké. A szülésznőmet ekkor hívtam, aki mondta, hogy várjuk meg, hogy egy-egy fájás 40 másodpercig tartson. Éjjel 2-kor mentem be a kh-ba és fél 5-re megszületett a kisbabám. Ez most volt másfél hete, úgyhogy friss az élmény. Egy szó mint 100, meg fogod ismerni a valós fájásokat!
2008. okt. 31. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babához!!:) Sok boldogságot Nektek!:)

Köszi a választ.

2008. okt. 31. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Köszi szépen! Én meg könnyű szülést kívánok Neked, s meglátod, tényleg meg fogod ismerni a rendes fájásokat, én is ezen paráztam előtte,de amint elkezdődtek a 8 perces rendszeresek, tudtam, hogy ez az! És nekem előjel nélkül "támadtak" a fájások!
2008. okt. 31. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!