Hol van olyan korhaz/orvos, ahol csaszar eseten is azonnal megkapja a babat az anyuka, es nem viszik el tole, csak ha keri?
Koszonom a valaszokat, johetnek meg! Azok is erdekelnek, ahol ugyan nem azonnal, de a mutet utan rogton megkaptak a babat, es nemcsak 6-8 ora mulva.
Egy masik kerdesem is lenne. Kicsit elternek a targytol: ekkora kulonbseg lenne a huvelyi szules es a csaszar kozott? Mert sok csaszaros azt irja, hogy alig, vagy kevesbe viselte meg a mutet, mint masokat, akik huvelyi uton szultek. De ok megis megkaphatjak azonnal a babat, nem?
Én Szolnokon szültem. Amíg összevarrtak, addig kivitték az apjához a babát. Ő hamarabb látta, mint én. Aztán engem is kitoltak és háromasban eltölthettünk pár percet. Áttoltak az osztályra és kis idő múlva hozták a babát szopizni. A 6 óra alatt ez még egyszer megismétlődött. 6 óra elteltével fel kellett kelni. Kivették a katétert, majd átköltöztettek másik szobába. Odatolták a picit is és onnantól kezdve végig velem volt 😊
A császár engem nem viselt meg egyáltalán. 3 napig a kórházban nem mertem/ tudtam oldalra fordulni és a folyosón sem volt szaladgálás 😀
2 hétig volt segítségem, de szinte feleslegesen mert a haza jövetel után 4. nap már megcsináltam mindent, mint azelőtt, csak pocit lassabban és hamarabb elfáradtam.
Engem a csecsemősök viselkedése jobban megviselt. A fele nem oda való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!