Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol van olyan korhaz/orvos,...

Hol van olyan korhaz/orvos, ahol csaszar eseten is azonnal megkapja a babat az anyuka, es nem viszik el tole, csak ha keri?

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 13:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, johetnek meg! Azok is erdekelnek, ahol ugyan nem azonnal, de a mutet utan rogton megkaptak a babat, es nemcsak 6-8 ora mulva.

Egy masik kerdesem is lenne. Kicsit elternek a targytol: ekkora kulonbseg lenne a huvelyi szules es a csaszar kozott? Mert sok csaszaros azt irja, hogy alig, vagy kevesbe viselte meg a mutet, mint masokat, akik huvelyi uton szultek. De ok megis megkaphatjak azonnal a babat, nem?

2018. máj. 25. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Szülésről nem tudok írni mert csaszarom volt, összehasonlítani tudom max magam ismerősökkel akik hasonló időben hüvely úton szültek.En 2honappal császár után még oda voltam,ők már nem.Pedig nem vagyok tapos fajta.Fertozest se kaptam ami csaszarnal elő fordul,sebek se nyílt szét szépen is gyógyult ennek ellenére pld hasra feküdni csak már 6honap után tudok és még mindig nem az igazi.De a kórházban volt mellettem egy lány ő a 4.dik napon már torokulesbe ült.Aki utána került mellém az nálam rosszabbul viselte.Alkat,szerencse kérdése valószínűleg hogy ki hogy viseli.
2018. máj. 25. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, nem tudom, miért kellett lepontozni, Péterfyhez és Uzsokihoz volt szerencsém, az alapján írtam. Mindkettőnél megmutatták a fejemnek a babát, de csak apa foghatta meg. Majd a szobába egy idő után kihozták, de amíg fel nem állítottak, nem adták konkrétan a kezembe, hogy most hajrá szoptassam, de ott lehetett, amíg apja is. Utána viszont már első éjszaka kint maradtak. A Péterfyben bejöhetett apa a műtétre, az Uzsokiban nem, de ott is neki adták oda. A Péterfy elvileg jobban felkészült koraszülésre pl. és mindenből kórházit kapsz, az Uzsoki viszont jóval modernebb és kényelmesebb, és jobb élmény volt, ezúttal szövődmény nélkül és normálisabb tájékoztatással, bár ez biztos "szerencse" kérdése is.
2018. máj. 26. 10:26
 14/15 A kérdező kommentje:
En nem pontoztam le senkut :)
2018. máj. 26. 13:24
 15/15 anonim válasza:

Én Szolnokon szültem. Amíg összevarrtak, addig kivitték az apjához a babát. Ő hamarabb látta, mint én. Aztán engem is kitoltak és háromasban eltölthettünk pár percet. Áttoltak az osztályra és kis idő múlva hozták a babát szopizni. A 6 óra alatt ez még egyszer megismétlődött. 6 óra elteltével fel kellett kelni. Kivették a katétert, majd átköltöztettek másik szobába. Odatolták a picit is és onnantól kezdve végig velem volt 😊

A császár engem nem viselt meg egyáltalán. 3 napig a kórházban nem mertem/ tudtam oldalra fordulni és a folyosón sem volt szaladgálás 😀

2 hétig volt segítségem, de szinte feleslegesen mert a haza jövetel után 4. nap már megcsináltam mindent, mint azelőtt, csak pocit lassabban és hamarabb elfáradtam.

Engem a csecsemősök viselkedése jobban megviselt. A fele nem oda való...

2018. máj. 31. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!