Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Illik fizetni ha az orvos...

Illik fizetni ha az orvos vagy a szülésznő nincs jelen a szülésnél?

Figyelt kérdés
Mi van akkor ha az orvos vagy a szülésznő nem ér be időben, beteg vagy bármilyen okból nincs jelen a szülésnél? Illik nekik valamivel honorálni hogy előtte a vizsgálatokat csinálták? Annak az ügyeletesnek aki viszont ott van mennyit illik adni?

2018. máj. 22. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes, azt mondjátok, aki fizeti a tbt annak nem kell fizetni a szülésért. Ezzel a logikával, aki nem dolgozott még egy napot se, úgy szül, azt nem kell fogadni a kórháznak ingyen?
2018. máj. 22. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Ha nincsenek jelen,akkor nem.

Viszont,én pl.tényleg hàlàból adtam a pénzt ,amikor szültem.Ajàndékként!Ilyenkor mi van?!

2018. máj. 22. 16:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolóknak köszönöm. Akkor ha nem gyógyul meg akkor nem fogok adni hanem majd az ügyeletesnek valamennyit.

Igen, én is hálából szeretnék adni és nem azért mert “kell”. Úgy érzem ennyit megérdemelnek főleg hogy nincs “tarifája” sem a Doktor Úrnak sem pedig a szülésznőmnek és egy másodpercig sem tartottak nyomás alatt ebben a kérdésben.

2018. máj. 22. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez attól függ.

Ha a terhesgondozásokért fizettél, akkor értelemszerűen nem, hiszen nem volt ott.

Ha azonban a terhesgondozásokért nem fizettél, hanem úgy volt, hogy majd szülés után egyben adsz egy összeget, akkor bizony én adnék, bár nem annyit, mint amennyit egyébként adtam volna, hanem kevesebbet.

2018. máj. 22. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező: NEM neked kell a bérrendezést végrehajtani, adócsalásos borravalóval zsebbe.

Ha mindenáron fizetni akarsz, akkor menj magánintézménybe, kapsz számlát és egyenlítsd azt ki. Sokan tesznek így.

2018. máj. 22. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Fizetünk azért, hogy szüléskor a legjobbat kapjuk. Ez van, ha tetszik,ha nem.

Ha nem lesz ott a dokid annak fizess, akinél szülsz.

2018. máj. 22. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

"Én szeretném honorálni a munkájukat az alacsony fizetésükön felül amit a TB-mből kapnak "

azért olyan nagyon nem kell ám őket sajnálni :o

2018. máj. 23. 08:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Arrol nem beszelek,h mikent bannak aki nem fizet,sajnos volt alkalmam latni ket hete amikor szultem,h kb leszartak az anyukat mert nem volt magandoki,es kb pusztuljal meg hozza allas volt.
2018. máj. 27. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!