Nem sokára szülők és érdeklődni szeretnek hogy szülés utáni vérzés mennyire intenzív és fájdalmas?
Nekem elso szules utan eros volt (tena betetet atvereztem, utolag atgondolva pelenka kellett volna) es fajdalmas utogorcseim voltak sokaig. Masodiknal semmi gorcs es gyengebb is volt, pedig arra keszultem, hpgy az majd meg durvabb lesz.
Alapvetoen azert mindenkepp menstruacional erossebb verzesre kell szamitani az elso heten. Aztan fokozatosan mulik el. Nekem eloszor 4, masodszor 6 het kellett, hogy teljesen kitisztuljak.
A menstruáció nálam is erős görcsöléssel jár, de szülés után semmiféle fájdalmat nem éreztem, viszont az első napokban nagyon erősen véreztem. Pedig amikor menstruálok, az is niagara, de ez sokkal sokkal durvább volt.
Ami fájdalmas volt, az a szülés után méhösszehúzódás volt. Na nem kibírhatatlan, de az első 3-4 napban minden szoptatáskor fel-felszisszentem, ahogy húzódott vissza a méhem. Utána szerencsére már nem volt fájdalmas ez sem. Érdekes amúgy, hogy ezt a fájdalmat csak a második gyerek után éreztem, az elsőnél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!