Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr....

Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr. Kia) vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok jót hallottam a dr Úrról. Ha jól hallottam, sajnos a kórházban nem fogad betegeket, csak a magánrendelésében. Igaz még csak a 14. hétben vagyok, de szeretnék egy megbízható orvoshoz járni a szülésig. Viszont az áraival nem vagyok tisztában. Aki mostanában szült nála, és a terhes gondozást is vele csináltatta mennyibe jött a szülés összeségében? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2018. máj. 7. 09:40
1 2
 11/11 ZsuzsiHrvtne válasza:

Sziasztok! Nekem volt vele negatív élményem. Alapból nagyon kedves, de amikor átjárhatóság vizsgálatra mentem hozzá a Jánosba, egyáltalán nem készített fel, hogy ez mivel jár, nem tudtam, hogy utána 3 hétig nem lehet fürödni, véralvadás gátlót kell szúrni, stb..., úgyhogy a nyaralásunknak annyi volt. Úgy keltem az altatásból, hogy fájt mindenem, hánytam, rosszul voltam, amikor mondtam neki, hogy fáj, akkor azt mondta, hogy lehet, hogy azért nincs még gyerekem, mert nem vagyok felkészülve a fájdalomra...

Szerintem ilyen megjegyzést még egy anyós se engedhet meg magának, nemhogy egy nőgyógyász... A történetet még szebbé teszi, hogy ott a kórházban a vizsgált alatt elkaptam egy olyan fertőzést, amibe azt hittem beledöglök, és egyébként még csak értelme se volt a vizsgálatnak. Azóta amúgy másnál szültem már egy gyerkőcöt minden fájdalomcsillapító nélkül, úgyhogy úgy tűnik nem túl megalapozott volt a megjegyzése, csak egy mosolygós hasbarúgás... :)

2022. jan. 14. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!