Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztalatok érdekelnének Dr...

Tapasztalatok érdekelnének Dr Kiarash Bahrehmand-ról (Dr. Kia). Mennyire alapos orvos?

Figyelt kérdés
Harmadik terhességemmel fordultam hozzá (mivel a második sürgősségi császár lett, s probléma lett a babával, orvost váltottam). Érdekelnének a vele kapcsolatos császáros tapasztalatok. Mennyire alapos? Mennyire lehet kérdésekkel bombázni? Elérhető-e a 9 hónap alatt telefonon? Mivel a Jánosban rendel, ott milyen császáros protokoll van? Bármi érdekel, ami vele kapcsolatos! Nekem nagyon szimpatikus, de azért kíváncsi vagyok, s az előző negatív tapasztalat miatt óvatos is:)
2016. okt. 4. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szüléses tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, de anno még 2005-ben volt az orvosom.Akkoriban volt egy abortuszom. A vizsgálatokat és a műtétet is ő végezte. Nagyon precíz volt és a műtét után többször is odajött ellenőrizni, hogy milyen az állapotom.Nagyon emberséges, kedves volt, pedig nem fogadtam fel, és nem is fizettem neki.Bárcsak minden orvos ilyen lenne!
2016. okt. 4. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. En azt is neki koszonhetem, hogy a terhességi cukrom időben kiderült mert a kötelező vizsgálaton még minden rendben volt de mondta, hogy azért 1 hónap múlva ismételjük meg. Akkor már rossz volt a cukrom es utánna folyamatosan romlott még inzulinnal is. Végül is császár lett belőle. Nagyon rendes doki, a terhesség alatt is szamithattam rá bármikor. Volt, hogy éjszaka hívtam fel, hogy baj van és felvette és megnyugtatott. Ha valamikor nem vette fel amikor hívtam akkor visszahívott. Az előző dokim ilyet soha nem csinált. Bent kellett fekudnom a kórházban egy kis időt és akkor láttam, hogy ott minden beteg nem csak a magán betegei is kedvelik. 😃
2016. okt. 4. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!