Orvos választásnál egy idősebb "befutott"orvost, vagy egy fiatal, alapos, és persze lelkesebb orvost választanál?
Attól is függ mennyire idős.
A kislányomnak a saját gyerekorvosomat választottam, amikor én születtem, még lelkes kezdő volt, most már olyan 50 körül van, de nagyon szeretem, alapos, lelkiismeretes, eddig még nem csalódtam benne.
17 hós kislány anyukája
melyik városban?
szombathelyen van két fiatal doki,ők is lelkesek ,figyelmesek stb,én inkább őket választanám..
Fiatal doki: 4 évig volt szakorvos dokim, 4 évig nem tudott egy gyulladásból kikezelni (utóbb derült ki), 5e ft volt 7-8 évvel ezelőtt a magánrendelése, és leordított 30 idegen előtt a kórházi aulában,amiért szólni mertem, hogy ott vagyok (ő hívott be oda, akkorra).
Idősebb, tapasztaltabb doki: 6. éve vagyok a mostani orvosomnál. Kikezelt a bajaimból, végigcsináltunk 1 műtétet, 6 inszemet, 1 lombikot és nála szültem. Nem adnám semmiért. Megbízható, alapos, humánus, 3e a magánrendelése és udvarias. Nagyon jó szakember, elismert genetikus, utánajártam.
De minden ember más, kinek mi jön be. Nekem a tapasztaltabb, nem "nagy arc" doki jött be.
Debrecenben Dr. Tándor Zoltánt ismerem, a Kaáli Intézetből. Igaz nem nála szültem (miskolci vagyok), de nagyon rendes, alapos doki, a babánkat neki köszönhetjük.
Bodnár dokinál nem voltam, de őt is sokan dicsérik, csak nem tudom, hogy máshol hogy és hol rendelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!