Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37. hetes vagyok. Reggel arra...

37. hetes vagyok. Reggel arra keltem, hogy vérzek, bár nem durván, de jön belőlem. Nyálkás is. A nyákdugó már hetekkel ezelőtt elment, szerintem az nem lehet. Meg nem is úgy néz ki. mIt csináljak, hová menjek? Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
A hasam is leszállt már jópár hete,a méhszájam állapota hét elején 2111volt.Szülés lesz,vagy mi történik?Sajnos a fogadott dkimat hiába hívom,szombatig külföldön lesz,nem is tudom utolérni addig,szólt előre,hogy szombatig próbáljam tartani magam.Mi lehet ez?Első baba,azt sem tudom mitévő legyek.
2008. okt. 30. 08:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jaj,és fertőzés nem hiszem,hogy lehet,most fejeztem be pont egy napja a klion tablatta szedését fertőzésre.
2008. okt. 30. 08:14
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Vérzés esetén azonnal ügyelet!!!
2008. okt. 30. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igy van!

Mentő, taxi, akármi és irány a kórház!!!

2008. okt. 30. 08:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy menj be a kórházba ahol szülni fogsz hogy nézzenek meg, vagy sima sztk-ba hogy vizsgáljanak meg mi lehetett. Én lassan 38 hetes leszek, nekem azt mondták ha vérzek ha bármi van azonnal irány a kórház, max hazaküldenek ha minden rendben. De sajna az is lehet hogy bent tartanak.:( A nyákdugód akkor jó hamar elment... Ez pedig nekem tippem sincs mi lehet. Szóval irány vmi doki! Sok sikert!
2008. okt. 30. 08:17
 5/11 anonim válasza:
100%

Szerintem menny be a korházba és ott ugy is megvizsgálnak és megmondják h mi a helyzet!!!!

De minnél elöbb mert nem tesz jot a babának sem ha idegeskedsz.

2008. okt. 30. 08:20
 6/11 A kérdező kommentje:

ennyire vészes a dolog?:(

a doki már pár hete mondta,hogy előbb jön szte biztos a baba.Aj,tiszta ideg vagyok:(

Ráadásul a kórház elég messze...kicsit görcsölget is a hasam.De nem egészen olyan,mint a jóslóknál.

2008. okt. 30. 08:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korház!A vérzés nem játék!Sok sikrt!
2008. okt. 30. 08:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínű tágulásos vérzés. Nekem is volt, másnapra meg is lett a baba. Menj be a kórházba ahol szülni fogsz!
2008. okt. 30. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj. Sajna nem a doki dönti el, hogy mikor jön a babó. Ebből tuti szülés lesz. Azonnal indulj, ha még em tetted volna!!!

Szorítunk!!!!!

2008. okt. 30. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal menjél kórházba! Szerintem is szülni fogsz! Sok sikert, könnyű szülést és egészséges kisbabát kívánok!

Ha visszatérsz ide, írd meg, hogy mi lett!

2008. okt. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!