Úgy tűnik, sos-ben ki kell műteni az összes bölcsességfogamat (3db). Pár hetem van a szülésig. Így császárral szülhetek csak a műtét után?
Figyelt kérdés
Elég komolyan hangzik: állítólag gyulladási góc mind a 3. Altatva leszek, sőt véralv. profilaxis is kell. Nőgyógyászommal még nem beszéltem. Szájsebesz viszont mondta, ő javasolni fogja a császárt.2018. ápr. 28. 19:47
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! De, az lesz, ma beszéltem a nőgyógyásszal, szájsebész szakorvosi véleménnyel megcsinálja. Varratszedésig semmit nem lehet, nyomni nagyot emelni, sajna ez nem egy egyszerű foghúzás. Nem egy seb lesz, hanem 3, mert három bölcsességfogam van és mind3 csúnyán gyulladt:S
2018. ápr. 29. 21:23
12/15 anonim válasza:
En biztosan nem vállalnek altasasos mmutetet babaval a hasamban. Először szépen kitolnam a picit es par nap múlva mennék. 4 gyerekes, spontán es csaszarral is szült anya
13/15 anonim válasza:
Hány hetes vagy?
Valószínűleg én is megvárnám a szülést, utána műttetném magam.
Nem mernék altatást vállalni terhesen.
Ha a fogorvos azt mondja, akkor valószínűleg a nőgyógyász sem fogja a véleményét felülbírálni.
Azért a kakilást ne hasonlítsuka szüléssel járó "nyomással"...közel sem egyenértékűek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!