Ma műtötték ki az alsó bölcsességfogamat, és úgy látom, hogy kiszakadt egy öltés. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Lehet, hogy megint össze kell varrni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 15:40
1/2 Berta Cintia válasza:
Nem biztos, hogy kiszakadt mert nekem is kilógott a damil, de ha nem vagy biztos benne akkor inkább menj el megnézetni mert később fájni fog, ha úgy forr össze vagy bármi. Nekem mind a négyet kiszedték és szörnyű szóval kitartást és jobbulást!:)
2/2 anonim válasza:
Nem biztos, h kiszakadt. A végét álltalában úgy szokták hagyni lógni, h könnyebb legyen kiszedni. Előzővel ellentétben, nekem abszolút nem fájt. És az se tragédia, ha kiszakadt, de ez már a mérettől, helytől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!