Szülés beindítása?
Szia kedves kérdező!
Az én esetem elég érdekes, mert január 30.-án, amikor éjfélt ütött az óra akkor elment a nyákdugóm... Semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, de pár perc később a férjem megszólalt hogy szivárog a magzatvíz, ezért hívtam a szülésznőmet, aki milyen csoda folytán egy másik szülést vezetett sok kmrel arrébb... Egy óra múlva megjött és megindította. Itt jött a bökkenő ez a kis vajúdás nekem annyira megerőltető volt hogy nem tágultam tovább, ezért kaptam oxytocint és vártam negyven percet és mondtam a férjemnek hogy gyorsan hívja az orvost, mert szülök és tényleg beindult. 15 perc alatt és fájdalom nélkül meg is lett Sziráki Roxána Leticia 😊 Pesten szültem, mert oda vittek fel ahol kiderült hogy 41 hetes volt, miközben ahol élek ott azt mondták hogy 31.én leszek 40. hétben...
Gondolom már babázól, szóval gratulálok... Kislány vagy kisfiú? Amúgy első baba? ( Nekem az volt )
Pusszancs,
Li,
Szia.sajnos nem babázom még :(
Ma volt ultrahang és nst is. Minden rendben van de ez a kisfiú benn szeretne maradni. Nagyon szeretném ha már kibújna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!