Anikó1985 kérdése:
Szülés beindítása?
Figyelt kérdés
Gondolok olyanra h. török ülés, has simi, csípős ételek, séta stb. Ki mit javasol, esetleg tapasztalat. Van értelme vagy jön amikor akar?2017. jún. 25. 03:32
1/9 anonim válasza:
Én csak terminus túllépés után ajánlom a bábakoktélt, de csak akkor, ha már nagyon eleged van.
2/9 A kérdező kommentje:
koktélra semmi féle képpen nem gondoltam.
2017. jún. 25. 14:23
3/9 anonim válasza:
Jön, amikor akar. Vicces is lenne, ha mondjuk egy séta szülést okozna. Akkor X hét után kerekesszékkel kéne közlekedni nem?
5/9 anonim válasza:
Nekem mind a három gyermekem esti együttlét után, másnap megszülettek. Mind a hárman betöltött 38. hét, megkezdett 39.héten születtek.
6/9 anonim válasza:
HÁnyadik hétben vagy? Mert amiket leírsz, azok nem igazán segítenek. Ha nem vagy még a kiírt dátumon túl, és nem akarsz koktélt, akkor esetleg, ami segítHET, az a házasélet.
7/9 anonim válasza:
Én mindent próbáltam, semmi se vált be:)! Nálam akkor jött amikor Ő akart:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!