Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi hálapénzt adjak ebben...

Mennyi hálapénzt adjak ebben az esetben szülés után?

Figyelt kérdés

Első babánk és mivel én még egyetemista vagyok, ezért egy fizuból élünk a férjemmel. Pont ezért is úgy döntöttünk, hogy maradunk annál a szülésznél, akihez eleve tartozom. Ő főorvos, de már szülést nem vállal, így a szülészeten majd annál fogok szülni, aki akkor bent van.

Ebben az esetben körübelül mennyi az az összeg, amit hálapénzként szoktak adni?

2018. ápr. 26. 14:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Akkor lényegében nem szükséges sokat, de ez attól függ,h ogy mennyire figyelt is rám.

Igen egyébként tudom, hogy nem kellene, meg egy leendő anya már eleve rengeteget költ minden szükségesre, de sajnos ez így alakult már ki, és sokan elvárják. Persze ha magán orvost fogad az ember az teljesen más dolog, viszont a 100 000 és afölötti összegeket minden esetben nagyon soknak találom.

2018. máj. 3. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Elvarjak?

Felnott no vagy es masok elvarasanak elsz?

2018. máj. 3. 14:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Inkább, minthogy, emiatt máshogy (rosszabbul) bánjanak velünk.
2018. máj. 14. 10:53
 14/14 A kérdező kommentje:
De egyébként bárhol olvasom, legtöbben azért adnak hálapénzt, mert kedvesek voltak és figyelmesek az orvosok/és vagy szülésznők, nővérek.. Vicces(de inkább szomorú) hogy az ember már fizet, ha kedvesek vele, mert annyira nem ez a normális már. Sajnos ez lett a rendszer..
2018. máj. 14. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!