Ha a szülés óta fáradtnak érzem magam az baj?
nem mindegy, hogy mikor szültél, két hete, vagy 20 éve
Az első esetben jogos, a szülés fárasztó. Egyél finom gyümölcsöket, pihenj ha tudsz.
szerintem , ha nehez szulesed volt, es azota a dolgok oroszlanresze is rad marad, nincs segitseged, esetleg a babad rossz alvo, es emiatt ejszakaznod is kell vele, akkor indokolt a faradtsag erzes. lehet, hogy lemerultek a tartalekaid is, foleg ha szoptatsz, de nem taplalkozol valtozatosan.
ha van segitseg, es a gyerek is hagy aludni, akkor viszont lehet hogy konzultalnod kene a dokival, hatha elkuld egy verkepre, vagy valami.
Számít az is, hogy milyen pörgős életed volt előtte?
Egy nyugodt, lassú életmód után a gyerek sírás, a megnőtt feladat lista és fejben ezer felé szakadás kimerítő nagyon.
De annak is, aki azelőtt pörgött.
Nekem szervezős, stresszes életem volt a szülés előtt, de így is kellett 3-4 hónap mire kisimultam. Ehhez kellett az átaludt éjszaka is. Persze.
Úgyhogy kitartást. Próbálj olyan dolgokkal kikapcsolni az alvás idők alatt amik feltöltenek és nagyobb esélyed lesz kipihentebbnek lenni!
Hát ha nem hagy aludni ne csodálkozz.
De ha végig alussza az éjszakákat,eszik-alszik baba, akkor lehet a vasad nincs rendben, érdemes egy vérképet nézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!