Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A linea nigra valoban orokre...

A linea nigra valoban orokre megmarad ha ránapozok/rászolizok?

Figyelt kérdés
Szeretek tavasszal par alkalomra befekudni. De nekem meg igencsak latszik ez a csík. Már voltam 2x 7percre.. és tegnap gondoltam bele ,h így vajon az a csík megmarad-e vagy még időben kapcsoltam?
2018. ápr. 15. 10:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nekem úgy 7 hónap után halvanyult el. Szerintem neked is fog még :)

Amugy nem nyirom magam szolival.tavasszal megyek el pár Alkalomra és kész :)

2019. márc. 4. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:

A szolárium bőrrákot okoz. Ha megkérdezel egy bőrgyógyászt, azt fogja mondani, hogy semmilyen mértékben nem ajánlja. A napozást sem, most már olyan szintű az UV-sugárzás, hogy egyszerűen veszélyes.

Ha legyintesz erre, majd nem fogsz, amikor jönnek az áttétek.

2019. márc. 4. 12:04
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem mondod?

Tudod hány dolog okoz rákot? Mertekletesseggel semmi!!!

Nem egész évben járok én szoliba, nem kell félteni engem. A nap mindigis bőrrákot okoz, akkor ne menjek utcára? Jaj hagyjuk már.. Nem attól leszek rákos h évente 5-6alkalommal elmegyek szoláriumba 7-10perce :D vannak akik ennyire se mennék, mégis rakosak lesznek. Koszi

!

2019. márc. 4. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Kérdezz meg egy bőrgyógyászt: EGYETLENEGY szolárium is képes bőrrákot okozni, nagyokos!

Amúgy igen, a kritikus órákban nem szabad napra menni, ha meg muszáj, akkor jól szellőző anyagból készült ruhával el kell takarni a leégésre hajlamos területeket és napvédő krémet használni.

De nyilván egy is hülyeség szerinted!

Nagynéném gyerekkorában a mezőn dolgozott, leégett párszor és áttétes bőrrákja van, már most a vastagbelében, majdnem elvérzett... Na de mondom, csak nyugodtan!

2019. márc. 7. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
ez*
2019. márc. 7. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Neked meg az a legnagyobb gondod, hogy a linea negra meg fog-e látszani, hát betojás vagy, tényleg. :(

A butaság, ha fájna...

2019. márc. 7. 12:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Jaaa, mert szerinted attól én semmi mással nme torodom az életben csak ezzel? Mert feltettem egy kérdést, ebben a témában? Úristen.. Fiatal nőetemre, hogy is merek a testemmel törődni a család és munka, egyebek mellett.. Jajj, most aztán kövezzetek meg, mert erre is jut némi időm néha. Hűha.

Képzeld attól még nem vagyok hülye pitsa mert elmerek menni szoláriumba vagy kimerek menni a napra vagy pl kihuzom a szemem Szemceruzaval és korrektort teszek a fejemre.. Ja, amúgy tudod h ma már egy szelet párizsi is rákot okoz? Menj máshova okoskodni!

✔️

2019. márc. 7. 12:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Ui.:mivel amúgyis kicsit barnabb bőröm van soha az életben egyszer nem égett le a bőröm.. Ja de, egyszer az orrom, mindig kenem magam napozashoz. De remélem te egy burokban élsz majd egész életed során. Hát képzeld én elmegyek a gyerekemmel és a férjemmel a strandra és igenis napozó és jól érzem magam. Te agyalj a rákon, remélem nem vonzod be a rosszat.. 😓
2019. márc. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!