Kinél szültél Szegeden?
Keresek Szegeden megbízható orvost aki reális árat kér a vizsgálatokért és a szülésért.
Jelenleg 5 hónapos terhes vagyok ikrekkel. A 6. hónaptól pedig szeretnék magán rendelésre járni.
Dr. Pásztor Norbert. Magánrendelés 9000 Ft.
A szülésre nem mondott árát, azt mondta amennyit gondolunk.
Nem volt probléma mentes terhességem, és császáros lettem, így 140ezret adtunk neki.
Már rég kellett volna dokit fogadnod, ilyenkor már nem sokan vállalják, pláne, hogy Szegeden a protokoll az, hogy 32-33. hetesen befektetnek. Azért a pár alkalomért, amit még kell menned magánba, szerintem egyik doki se fog igazán a "saját" betegének érezni. Mi az oka, hogy eddig vártál, pláne ikrekkel?
Szegeden nagyon sok a jó orvos, de a legtöbb igen túlterhelt. Én az ikrekkel 6 hetet feküdtem bent a szülési utáni idővel együtt, így sok dokit volt alkalmam látni, hogy mennyit törődik a "fogadott" bent fekvő betegével. Hát a legtöbb nem sokat... sokszor még baj esetén sem. Szakmailag a legtöbb doki nagyon jó Szegeden, de rengeteg a beteg, elfoglaltak, pláne a felkapottak (Sikovanyecz, Keresztúri, Pásztor). Nekem az osztályon nagyon szimpatikus volt Rénes doktor és Molnár András doktor is, ők fiatalabbak. Őket érdemes lenne megkérdezni, hátha ők rugalmasabbak.
Nekem amúgy Keresztúri volt a dokim, de én sok éve hozzá járok. Kiváló orvos, az egyik legjobb, de igen elfoglalt és nem olcsó a magánrendelése. Viszont a klinikán is sokat foglalkozott velünk, szemben számos szobatársam fogadott dokijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!