Szegeden a klinikára miket kell bevinni?
1 millió listát találsz, a neten. Senkinek nem szokták a kezébe adni.
Kórházanként meg annyi változás lehet, hogy vagy adnak ruhát vagy vinni kell, dehát egy tipegőt be tudsz rakni pluszban.
1#.. Nekem a vedono a "kezembe adott" ilyen listát, de lépjünk tul ezen. Jo a netes listák nagyja valóban..
Ami Szegedet illeti, adnak: egy haloinget (szuloszobarol ebben jössz at.. En nem kertem utána masikat, vittem sajatot, de asszem lehet cserélni is)
Body, pólya a babának. Ezt adnak, sot lehet cserélni is természetesen még a polyat is ha "baleset" van. Amit vigyél az egy sapka a babának, mert a folyosón ha kitolod az ajtóhoz a családnak mutogatni, vagy csak amugy kitolod, ne fázzon.
Ugyanezert egy kis takarot is vigyél be. (ruha nem kell, de nem szolnak ha adsz ra sajatot.. Nekem legalábbis nem szoltak amikor a babafotozas utan nem oltoztettem vissza az SZTE-s bodyba.)
Kapsz egy csomag betétét. (ami nekem jo volt, de arra a 3 napra keves , igy azt szerintem vigyél be még, biztos ami biztos alapon)
Kapsz ket pelenkat. (nyilván az semmire sem eleg) vigyél kb napi 6db-ot számolva.
Kapsz egy promóciós csomagot amiben van par dolog, popsitorlo meg popsikrem is van, így azt ne vigyél.
Vigyél viszont evőeszközt meg a saját cuccaid (a neten lévő listák erre jok kb) ruhák, törölközők, papucsok, köntös, tisztalkodasi szerek, toll, stb., hat tudod, ami kell a kórházba máskor is..
:) en is igy voltam a mehnyakkal es tulhordtam, szóval nyugi, lehet meg siman akar negy heted atgondolni ;)
Jo egeszseget és könnyű szülést! Üdv.
Köszönöm szépen! :)
Remélem legalább a decembert a mi babánk is megvárja, mert van még pár dolog, amit megrendeltünk, de még nem jött meg (kiságy pl. :D). :)
Tudom, hogy van egy rakat netes lista, de valahol adnak pl. pelenkát/ruhát/betétet is, valahol meg nem. Valahol adnak betétet+pelenkát, de eljövetelkor kérnek be helyette. Stb.
Azt sem tudtam, kell-e saját hálóing, vagy adnak azt is, mert ha lehet, én szívesebben lennék a klinikaiban, ha véletlen összekenném, ne az enyémet kenjem össze.
Köszi még egyszer! :)
2vagyok.
Engem azzal idegeltek, hogy nem lehet bugyit felvenni csak azt az eldobhatot. (dm-be van 5dbos) Mármint, hogy "tilos", na.. Fel lehet venni akar kisestélyit is, nem szolnak bele, max neked lesz kényelmetlen. En amugy olyat még vettem, aztán arra ravettem a saját bugyim, na az atombiztos lett ugy.. A korhazi haloinget meg en azert száműztem, mert siman triko rovidgatyaban vtam meg köntösben, en rühellem.a haloinget.. Akkor meg nem volt hideg ennyire,(semennyire nem volt igazabol) csak a babáknak nem tesz jot a huzat meg ilyesmi nyilván, azert kell a sapi, takaro (max kiskesztyu, de azt megint ugy hallottam nem ajanljak, mert lenyelheti a kisbaba)
Telefontoltot be tudsz dugni, van konnektor, elektromos mellszívót is lattam mas anyaknal.
Amit nem irtam h WC-papírt is vigyél, bar ez gondolom a kilenc honap alatt egyertelmuve vált, hogy a klinikan es a rendelokben nincs klotyopapir) es ha nem akarsz magadnak rosszat, nedves WC-papírt is viszel... ;) )
A büfében van ásványvíz meg némi kaja. (a rendes korhazi kaja vicces benn amugy, mert a vedonotol ha kaptál listát arról, hogy mit egyen egy szoptatós anya, akkor ott majd jol meglepodsz.. A babtol a kaposztaig a halon at, minden volt a három nap alatt, amit "nem ajánlanak szoptatós anyáknak",
Mi, a szobatársammal eskuszom irigyeltuk a harmadik lány diabetikus cukorbetegeknek valo menüjét, de ki lehetett bírni.)
En penzt nem vittem magammal meg értékeket sem, max azt a parszaz ftot ami egy reggeli kavehoz kellett, mert hat ki tudja.. Az ördög nem alszik..
Nekem sincs se haloingem, se pizsim, én ezért örülnék, ha kapnék, nem kellene arra a pár napra venni egyet, csak azért, hogy aztán az életben többet ne legyen rajtam. :) De akkor ezek szerint az is mindegy nekik, hogy haloingben vagy-e? Annyira mondta mindenki a szoptatós haloinget, azt hittem, valami kötelező elem. :)
A körülményekkel tisztában vagyok :D, mármint a nőgyógyászati részleg körülményeivel, voltam bent pár eve 2 napot egy pici műtéten. De gondolom nincs sok különbség a két emelet közt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!