Szegeden hogy történik a császár?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után állitanak fel? Apuka kint vár?2017. máj. 29. 14:26
1/2 anonim válasza:
Apa kint várt. Miután nekem megmutatták kivittek neki a kisfiunkat. Miután kitoltak az őrzőbe már jöhetett a párom, és ott is lehetett amíg nem volt szoptatás, mert többen voltunk a szobában. Pár órával után már mondták, hogy mocorogjak. Nekem 13h körül volt a műtét, aznap már nem állítottak fel, de mire hozták a kisfiam 6 órával később már mondták, hogy forduljak, és majd üljek ki. Éjszaka már óvatosan kifordultam az ágy szélére az etetésnél. Reggel lett volna elvileg fürdés, de előtte átadtak a csecsemős osztályra, és már ott segítettek a nővérek tisztálkodni.
2/2 anonim válasza:
Szia! Engem nov. 10-en csaszaroztak szegeden. Kiemeles utan megmutattak nekem babot, utana kivittek apanak. :) Engem du. 5-kor mutottek, utana a postoperativra vittek megfigyelesre. Oda bejohetett apa is es szopi idore felhozzak a csecsemoosztalyrol a babokat szopizni. Engem masnap reggel noszogattak, hogy hajra, fel kellene ulni, aztan segitettek felallni is. Ha szedulsz, mikor felallitanak, akkor vissza az agyba, de ha nem, akkor elkisernek tusolni. :) Ebed utan meg mar vittek is le gyermekagyas osztalyra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!